Sport

Komentari 18

Cristiano, ugledaj se: Lewa je znao da neće uzeti Zlatnu loptu, ali je ipak došao na ceremoniju

Cristiano, ugledaj se: Lewa je znao da neće uzeti Zlatnu loptu, ali je ipak došao na ceremoniju

Messi je prema svim statistikama odigrao najlošiju sezonu karijere, a nagrada svejedno nije otišla u ruke Poljaka koji zabija u prosjeku više od gola po utakmici...

Prava je sramota i skandal što ove godine Zlatnu loptu nije osvojio Robert Lewandowski, već je ona po 7. put otišla u ruke Lionela Messija. Argentinac je neosporivo jedan od najboljih nogometaša koji je ikad trčkarao travnjacima, no ove je godine jednostavno nije zaslužio.

Messi je prema pojedinačnim statistikama odigrao jednu od najlošijih sezona karijere, osvojio je Kup kralja i Copa Amricu, a nagrada svejedno nije otišla u ruke Poljaka koji zabija u prosjeku više od gola po utakmici. Čudno je i što se pobjednik znao unaprijed, i to tjednima...

The Ballon d

Ipak, gospodin Lewandowski stigao je sa suprugom u Pariz, navukao na sebe odijelo i cipele te otišao na dodjelu kako bi čestitao Messiju za nagradu koja je trebala završiti u njegovim rukama.  

The Ballon d

Za, razliku od Cristiana Ronalda. Portugalčev ego ne dopušta poraze pa se on na dodjeli nagrada, a na kojima nije osvajač - jednostavno ne pojavi. To je učinio u više navrata, a hrvatskoj se javnosti najviše zamjerio kada se nije pojavio na dodjeli Zlatne lopte Luki Modriću.

Par mjeseci ranije bili su suigrači, zajedno su osvojili pregršt trofeja, no ni to nije ništa značilo Portugalcu koji na sve tuđe uspjehe, gleda kao na osobne poraze. 

Najčitaniji članci