Obavijesti

Sport

Komentari 7

Cro Cop dolazi u Makedoniju podržati Ricca Rodrigueza

Cro Cop dolazi u Makedoniju podržati Ricca Rodrigueza
1

"Želio sam na ovaj način podržati Final Fight promociju jer nas u Skopju i dvorani Boris Trajkovski očekuje pravi borilački spektakl. Nedavno sam upoznao Ricca"

VIDEO

Najbolji hrvatski borac svih vremena i svjetska borilačka super zvijezda, Mirko "Cro Cop" Filipović, bit će poseban gost borilačkog spektakla FFC 10 koji se ovog petka, 13.12. održava u glavnom gradu Makedonije - Skopju.

Filipović, koji inače ne voli previše izbivati iz Zagreba, se odlučio na dolazak u Makedoniju kako bi podržao Final Fight, promociju koja je prije godinu i pol dana vratila njegovu karijeru u kick boks vode, ali i kako bi podržao svog prijatelja Ricca "Suave" Rodrigueza. Upravo ovaj bivši UFC prvak u teškoj kategoriji predvodi FFC 10 mečem protiv opasnog Grka Nestorasa Batzelasa. S obzirom da se Rodriguez posljednjih tjedan dana pripremao u Zagrebu sa svojim idolom Filipovićem, Mirko stiže u Skopje kako bi Rodriguezu bio u kutu i kako bi mu dao poneki savjet vezan uz borbu s Batzelasom.

- Želio sam na ovaj način podržati Final Fight promociju jer nas u Skopju i dvorani Boris Trajkovski očekuje pravi borilački spektakl. Nedavno sam upoznao Ricca koji je sa mnom trenirao u Zagrebu i dolazak njemu u kut je najmanje što mogu učiniti kako bi mu dao pružio podršku u ovom zahtjevnom meču. Batzelas je, koliko čujem, težak protivnik i Riccu neće biti lako. Čuo sam mnogo lijepih stvari o Skopju, Makedoniji i makedonskom narodu pa mi je drago da stižem. Vjerujem da će FFC 10 biti prava poslastica za borilačke fanove - izjavio je Cro Cop povodom dolaska u Skopje.

FFC 10, osim meča Rodriguez vs. Batzelas, nudi čitav niz vrhunskih mečeva, što po kick boks, što po pravilima slobodne borbe. Ukupno će nastupiti čak četiri makedonska borca, a tu se ističu Slobodan Kajmakoski i Ile Risteski koji će imati vrlo zahtjevan posao u svojim mečevima protiv Hrvata Tea Mikelića, odnosno Albanca Shkodrana Veselog. Valja istaknuti i nastup najboljeg albanskog udarača i europske kick boks zvijezde Rustemija Kreshnika kojeg čeka sudar s hrvatskim teškašem Dinom Beloševićem. Sve ukupno, posjetitelje u dvorani Boris Trajkovski očekuje 12 vrhunskih dvoboja i otprilike četiri sata borilačkog sadržaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti