Obavijesti

Sport

Komentari 13

Cro Cop: Došlo mi je da se objesim iza zadnjeg poraza

Cro Cop: Došlo mi je da se objesim iza zadnjeg poraza
1

Angažirat ću sportskog psihologa i odraditi dvije borbe koje sam obećao odraditi. Iako ja ne znam zašto više nisam 'gladan', rekao je Mirko Filipović

VIDEO

Žao mi je što sam iznevjerio očekivanja navijača, ali još mi je više žao što sam iznevjerio sebe. Znam da sam kiksao u borbi i moram pronaći odgovore zašto se to dogodilo, rekao je Mirko Filipović o porazu od Brazilca Dos Santosa u emisiji Nedjeljom u 2. Priznao je da je protivnik bio bolji od njega te večeri, kao i činjenicu da više nije agresivan kao nekada, gladan pobjede.
- Ne znam jesam li se umorio, ostario, zasitio, izgubio motiv... - kaže Mirko, dodajući kako nije tražio prekid borbe.
- Dobio sam udarac u oko i ništa nisam vidio. Uplašio sam se, nisam vidio ni protivnika ni suca, ništa. I bolje da je borba prekinuta, zdravlje je ipak najvažnije - ispričao je Cro Cop. Nakon trećeg poraza u posljednjih sedam borbi teško je nalazio zrnce optimizma.
- Najrađe bi se objesio nakon te borbe, da me više nikad nema. Ja već 20 godina služim vojsku, još od osnovne škole sam trčao, lupao po vreći... I zato sam razmišljao o odlasku. Ali sad sam se malo odmorio i pokušat ću naći motiv. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati - misli Filipović. Po povratku iz Dallasa najavio je kraj karijere, ali brzo se predomislio.
- Ljudima iz UFC-a obećao sam da ću odraditi još dvije borbe i to ću obećanje ispuniti. Pokušat ću pronaći motiv, a to je najvažnije u ovom sportu - govori Mirko te dodaje:
- Moguće je da ću angažirati sportskog psihologa. I to vrlo lako moguće, čak sam već i uspostavio neke kontakte.
Treninzi i borbe, kaže, njegova su životna strast, nešto bez čega teško može funkcionirati.
- Da mi netko ponudi 100 milijuna dolara i kaže da više nikad ne smijem ući u ring, ne bi uzeo. Iako se bojim civilstva, apsolutno. Ne znam hoću li se moći prilagoditi, hoću li se moći snaći u životu nakon sporta - kazao je Filipović, koji je karijeru započeo u K-1. Tamo bi je volio i završiti.
- K-1 je moja velika strast i ljubav. Volio bih barem jednu borbu prije kraja karijere odraditi po K-1 pravilima - rekao je Mirko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger