Obavijesti

Sport

Komentari 108

Cro Cop ostao 'hladan': Miller mu se unio u lice na vaganju...

Obavljeno je službeno vaganje boraca uoči K-1 spektakla u Areni Zagreb. Mirko ima 103,6 kilograma što je čak 17 kilograma manje od svog protivnika, Jarrella Millera...

VIDEO

Jarrell Miller napravio je pravi show kad je sletio u Hrvatsku. Mirkov protivnik u četvrtfinalu optužio je hrvatskog borca da je bio na steroidima i najavio nokaut.

- Cro Cop pada u petak. To je sigurno. Pa ja imam 120 kilograma. Nije ovo UFC. Tamo su svi definirani, a u drugoj rundi ne mogu ništa. Ne može mi nitko reći da ne uzimaju steroide. I Mirko ih je koristio - rekao je Amerikanac koji je sparirao Vladimiru Kličku.

- Lajavci uvijek dobiju po tamburi. Treba se bojati onih koji su tiho i koji kažu da će dati sve od sebe - odgovorio mu je Mirko. 

Danas je obavljeno službeno vaganje boraca uoči sutrašnjeg K-1 World Grand Prix Finala u zagrebačkoj Areni. Jarrell Miller na vaganje je došao u trenirci. Vaga je stala na 120,6 kilograma.

Nakon toga na pozornicu je došao Mirko Filipović. Najavio ga je legendarni Michael Buffer. Mirko je na vaganje došao s istom pjesmom koja ga prati dok izlazi u ring, Wild Boys od Duran Durana. Mirko je imao 103,6 kilograma, čak 17 manje od Millera.

Uslijedilo je klasično sučeljavanje Mirka i Millera. Miller je na sebi imao gaće koje su nalikovale na pelene. Ipak mu je nadimak "Big baby". No morao ih je skinuti. Potom se unio Mirku u lice, ali je hrvatski borac ostao hladan. Nije se dao isprovocirati. 

"Ledeni" pogled prema Amerikancu možda je najava da Milleru slijedi kazna za sve što je pričao prije borbe protiv Cro Copa.

<<< Program u Areni Zagreb počinje u petak u 20 h. Pratite sve na 24sata >>>

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija