Obavijesti

Sport

Komentari 27

Cro Cop se nervirao u kutu: Satoshi Ishii izgubio od Rusa

Cro Cop se nervirao u kutu: Satoshi Ishii izgubio od Rusa
1

Satoshi se marljivo pripremao za ovaj meč znajući da ga čeka težak protivnik, no dojam je da je imao jako puno prilika koje pak nije uspio iskoristiti....

VIDEO

Hrvatski borac Satoshi Ishii (32) ispao je u četvrtfinalu PFL turnira u Las Vegasu nakon poraza od Rusa i prvog favorita Denisa Goltsova većinskom odlukom sudaca. Mirko Cro Cop Filipović se nervirao u kutu, cijelo vrijeme sugerirao svome borcu što da radi, ali nažalost, Satoshi nije uspio. 

Pokretanje videa...

00:26

Japanac je kvalifikacije završio na osmom mjestu i bilo je jasno da će imati jako težak zadatak protiv sjajnog Rusa. Oba borca su dosta pasivno ušla u borbu, a Rus taktički jer je znao da će Satoshi većinom ići na rušenje ako želi pobjedu. Ishii je pokušavao srušiti protivnika, ali Goltsov se sjajno branio i uzvratio mu s nekoliko low kickova. 

Druga runda prošla je u sličnom omjeru snaga. Nismo vidjeli skoro pa ništa do sredine kada je Satoshi bio taj koji je pokušao srušiti protivnika, ali opet ga je dočekao znak stop. Istu priču gledali smo do kraja meča kada je Rus izbjegavao rušenje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

45 min to the fight👊👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Iako smo gledali dosta izjednačenu borbu bez nekih uzbuđenja, Goltsov je na kraju ipak pobijedio većinskom odlukom sudaca. Jedan sudac bodovao je 19-19, dok su preostala sva suca sve bodove dala Rusu. 

Satoshi se marljivo pripremao za ovaj meč znajući da ga čeka težak protivnik, no dojam je da je imao jako puno prilika koje pak nije uspio iskoristiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

Mirka Filipovića (45) smo ovaj put gledali u ulozi trenera Satoshija Ishiija. Cijelo vrijeme je bodrio svog borca, savjetovao mu što da radi, u nekim trenucima i grizao nokte, ali Japanac ipak nije uspio doći do pobjede protiv favoriziranog protivnika i tako ispao iz utrke za milijun dolara koji će osvojiti pobjednik PFL turnira. 

Što je PFL?

PFL je potpuno atipična borilačka organizacija koja njeguje 'japanski' tip turnira. Borci tijekom godine na eventima skupljaju bodove te se formira ljestvica po kojoj onda ulaze u playoff, a finale lige zakazano je za 31. prosinca te će samo jedan u novu godinu ući kao apsolutni pobjednik.

Šef organizacije je legendarni Novozelanđanin Ray Sefo (48), Cro Copov vrlo dobar prijatelj, koji gledateljima planira još više približiti svijet slobodne borbe kroz produkciju i brojne analitičke detalje. Na taj se način PFL želi istaknuti i odvojiti od svoje konkurencije, a turnir prati ESPN.

PFL je idealna platforma za borce željne afirmacije. Najbolji primjer jest njen najmlađi prvak u povijesti, danas planetarno popularni UFC-ovac Justin Gaethje. Organizacija će samo na nagrade potrošiti deset milijuna dolara...

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...
KAO BRZI VLAK

VIDEO Igrač Barcelone vukao je Modrića i pokušavao ga srušiti, a onda se pošteno osramotio...

Već mjesecima se diskutira o tome hoće li hrvatski maestro ostati u Real Madridu i sljedeću sezonu. Nema više ključnu ulogu kao nekada, većinom ulazi s klupe, ali u svakoj minuti pokaže koliko vrijedi