Obavijesti

Sport

Komentari 2

Croatian MMA League: Drugi dio četvrtfinala u WestGateu...

Croatian MMA League: Drugi dio četvrtfinala u WestGateu...
5

U subotu 12. svibnja od 18 sati u WestGate Shopping Cityju održat će se drugi dio četvrtfinalnih borbi Croatian MMA League u kojima će se borci boriti za polufinale...

VIDEO

Pretkola Croatian MMA League-a, ali i prvi dio četvrtfinala bila su prepuna odličnih mečeva i spektakularnih završetaka pa je sigurno kako je vrijeme da se takva večer ponovi. U subotu 12. svibnja održat će se drugi dio četvrtfinalnih borbi u kojima će se borci boriti za plasman u polufinale lige. Mečevi će se održati u pet težinskih kategorija.

U kategoriji -70 kg čekaju nas dva izvrsna dvoboja. Prvi je ogled između Patrika Pereše koji dolazi iz puljanskog Trojan Teama i štićenik je Zelga Galešića te Daria Rakošeca koji predstavlja Extreme Cro Team. Obojica su vrlo eksplozivni borci i odlični u svim segmentima borbe, tako da očekujemo završetak prije posljednjeg gonga. 

Drugi dvoboj biti će ogled između Donata Rapija i Matije Blažićevića. Blažičević je nešto iskusniji i stariji od Rapija što mu daje određenu prednost, no Rapi je mlad i vrlo motiviran borac koji ne preza od borbe u stojci pa će ovo zasigurno biti meč u kojem možemo očekivati akciju od prve sekunde.

Kategorija -77 kg prepuna je odličnih boraca. U prvom dvoboju te kategorije susrest će se uzdanica Zlatka Klarića, Luka Vrkić (UFK Trešnjevka) koji će snage odmjeriti s borcem kojeg su neki još u kvalifikacijama vidjeli u samom vrhu ove kategorije, Tadijom Majićem (Bandog Zadar). Obojica su odlični borci, naročito u parteru, pa ne čudi da je ovo jedna od najiščekivanijih borbi večeri. 

Drugi meč ove kategorije ugostit će Ivana Smolčića (UFK Novi Zagreb) koji je u posljednjem meču svojom hrabrošću ostavio publiku bez daha, te Dinka Ivaniševića (Huber Osijek). Ivanišević će svoju priliku tražiti u parteru, no sigurno je da neće imati lak zadatak protiv Smolčića.

Kategorija -84 kg, u petom dvoboju večeri, ugostit će još jednog člana vrlo uspješnog Olimp Ban Teama, Tomislava Bureca koji će snage odmjeriti s Domagojem Knezom, članom zadarskog Bandoga. Ovaj dvoboj biti će prava borba između parteraša i udarača u kojem strategija vrlo lako može postati najvažniji faktor za pobjedu.

U kategoriji -84 kg koju mnogi nazivaju najatraktivnijom kategorijom Croatian MMA League-a susrest će se i David Vasić (Trojan Pula) i Dejan Legin (Olimp Ban Team). Obojica su u kavezu Croatian MMA League-a već ranije imali prilike dokazati da pripadaju u samu elitu boraca svoje kategorije, a njihov okršaj biti će jedan od onih mečeva koji će baciti jednu sasvim novu sliku na kategoriju -84 kg.

Vlado Neferanović (Huber Osijek) imat će u sedmom meču večeri prilično težak zadatak protiv čovjeka kojeg neki nazivaju "majstorom swinga", a njegovo ime je Teo Radnić (Pit Bull Split). I Radnić i Neferanović već su imali prilike pokazati koliko su dobri udarači, a iako je Neferanović u prednosti zbog visine, to neće značiti mnogo protiv iskusnog nokautera Tea Radnića koji je odlučan na svom putu da osvoji Croatian MMA League.

Osim Neferanovića i Radnića, u kategoriji -93 kg susrest će se i Josip Balentović (Cromma Zagreb) i Martin Batur (Bandog Zadar). Obojica imaju nimalo ili vrlo malo profesionalnog iskustva pa će želja za pobjedom biti ono što će dominirati ovim dvobojem, ali i vjerojatno odlučiti pobjednika.

Kategorija +93 kg posebno je atraktivna, a u prvom meču u ovoj kategoriji suočit će se Marko Vrcić (Huber Osijek) kojem je ovo prvi profesionalni MMA meč te nešto iskusniji Boro Stojak (Nokaut Team Omiš). Dok je iskustvo na strani Stojaka, na strani Vrcića su njegove tjelesne predispozicije pa je sigurno kako će ovi momci prirediti pravi okršaj.

U posljednjem meču večeri u kategoriji +93 kg snage će odmjeriti Dorian Ilić (Pirahna Kastav) i Mile Stegić (Croatian Top Team). Dorian Ilić proslavio se spektakularnim nokautom protiv favorita Zorana Grgića te u sekundi od relativno nepoznatog borca postao netko o kome se itekako priča u MMA krugovima. Mile Stegić je čovjek kojeg do sada nismo imali prilike gledati i ovo mu je prvi profesionalni meč. 

Međutim, Stegić je borac iz Croatian Top Teama i štićenik Igora Pokrajca pa mu stoga znanja i snage sigurno ne nedostaje i ovo mu je prilika da se dokaže pred domaćom publikom ali i ostalim borcima svoje kategorije.

Samo ova kratka analiza predstojećih mečeva govori nam kako se radi o izvrsnim borcima i neizvjesnim mečevima. Rasplet događaja vidjet ćemo u subotu 12. svibnja u Westgate Shopping City-u s početkom u 18 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...
BOJKOT?

Hajduk ih plaća, oni se zezaju! Kruže fotografije 'ozlijeđenih', a na Poljudu i dalje samo šute...

Plus+ Čak 17 igrača nije konkuriralo za Istru zbog ozljeda, ali tko je ozlijeđen, a tko "ozlijeđen" i samo želi spojiti bolovanje s odmorom, veliko je pitanje. Koje je otvorila poruka Torcide u Puli...

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti