Sport

Komentari 5

CSKA sprema remont: Olić je otpisao Kristijana Bistrovića...

CSKA sprema remont: Olić je otpisao Kristijana Bistrovića...

Uz Bistrovića, CSKA Moskva više ne računa ni na afričkog stopera Cedrica Gogoua i slovenskog veznjak Jaku Bijola, koji su trenutačno na posudbama, ali klub ih na ljeto planira prodati

Mladi hrvatski reprezentativac Kristijan Bistrović jedan je od trojice igrača moskovskog CSKA na kojeg Ivica Olić sljedeću sezonu neće računati, prenose ruski mediji. 

POGLEDAJTE VIDEO: Olić otišao u CSKA

Uz Bistrovića, afrički stoper Cedric Gogoua i slovenski veznjak Jaka Bijol trenutačno su na posudbama, ali klub ih na ljeto planira prodati. 

Hrvatski reprezentativac je na posudbu u tursku Kasimpašu otišao zimus, a u prvenstvu je odigrao deset utakmica. Iako postoji opcija otkupa od CSKA, Bistrović za ostanak u klubu nije zainteresiran. 

Gogoua je trenutačno na posudbi u ruskom Rotoru, a Bijol u njemačkom Hannoveru. Obojici ugovori s CSKA traju do ljeta 2023., a Bistroviću do 2025. godine. 

- Ni ja, ni Cedric ne znamo ništa o tome. Gogoua će odigrati posljednju utakmicu za Rotor i potom će se javiti na pripreme CSKA. Ako trener Olić nije budala, brzo će shvatiti da je Gogoua bolji od svih drugih defenzivaca koje ima u momčadi. CSKA prima golove u svakoj utakmici, a Cedric se u Rotoru pokazao kao jedna od najsvjetlijih točaka - rekao je ukrajinski agent Dmitrij Seljuk.

Afrički stoper svojevremeno je igrao za beogradski Partizan, ali ga je tadašnji trener Marko Nikolić izbacio iz momčadi zbog niza skandala. Na treninge je dolazio pijan, te su ga uhvatili da vozi u alkoholiziranom stanju. 

Najčitaniji članci