Obavijesti

Sport

Komentari 13

Čudesni Candreva zaustavio niz Tudora: Volej koji morate vidjeti

Čudesni Candreva zaustavio niz Tudora: Volej koji morate vidjeti

Igrao je kao u najboljim danima. Fantastičan gol, asistencija pa lopta s 'očima' koja je zakuhala i treći... Nakon niza odličnih utakmica, Tudor i Verona protiv ovakvog Candreve nisu mogli puno

VIDEO

Vrlo lijepu i sadržajnu utakmicu odigrali su nogometaši Verone i Sampdorije. Momčad Igora Tudora gostovala je na Luigi Ferrarisu u Genovi i nakon silnih sjajnih partija danas nije bila na razini. U 14. kolu Serie A izgubila je 3-1 premda je imala vodstvo.

POGLEDAJTE VIDEO: Tudor slavi s igračima

Pokretanje videa...

Tudor slavi pobjedu protiv Juventusa 00:21

Prvo poluvrijeme prošlo je u znaku podjednake dominacije. Veroni je po inicijativi pripao prvi, Sampdoriji drugi dio, ali se na odmor otišlo s vodstvom Tudorove momčadi. Igrala se 37. minuta kada je Tameze zapucao s ruba kaznenog prostora, a lopta je prošla Yoshidi, koji je netom ušao u igru, kroz noge te prevarila golmana Audera.

Bio je to s(p)retan gol, no u tim trenucima koja god momčad da je povela reklo bi se zasluženo.

Serie A - Hellas Verona v Juventus

Sampdoria je u nastavak ušla nešto bolje i stvorila dvije prilike na samom startu. Tudorov golman Montipo bio je siguran na golu, ali kada je Antonio Candreva u 51. minuti izjednačio na 1-1... Nije mogao puno.

Strašan gol zabio je bivši talijanski reprezentativac. Candreva je i do tada bio jedan od najboljih igrača na utakmici. Aktivan, vrlo raspoložen i inspiriran zabio je sjajan volej iz vrlo teške pozicije, gotovo uz samu gol aut liniju. Majstorski mu je sjela na desnicu i loptu je poslao u malu mrežicu suprotnog kuta.

Italian soccer Serie A match - UC Sampdoria vs Atalanta BC

VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE

Desetak minuta kasnije Simeone je odlično pucao s ruba šesnaesterca, no Audero je dobro intervenirao. Lopta se odbila Lazoviću na glavu, ali je bio neprecizan.

Točno u 70. minuti novu dobru šansu imala je Verona kada je i Ilić pucao s ruba kaznenog prostora, ali njegov pokušaj otišao je tik uz desnu stativu Sampdorijina gola.

No, unatoč boljim prilikama gostiju, domaćin je u 77. minuti stigao do potpunog preokreta. Predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero prekrižio se u loži i pomolio Bogu nakon što je ponovno Candreva bio zaslužan za pogodak, ovaj put u ulozi asistenta.

Poslao je sjajnu loptu u šesnaesterac Verone gdje je najviši u skoku bio Albin Ekdal. Švedski reprezentativac nadskočio je sve Veronine braniče pa majstorski glavom pogodio uz suprotnu stativu.

Torino v Sampdoria - Serie A - Stadio Grande Torino

I na samom kraju, u točno 90. minuti, Candreva je ponovno zakuhao sve sjajnim proigravanjem u for za Gabbiadinija, on je promašio, ali je na odbijanac natrčao Murru i zabio za konačnih 3-1.

Hrvatski nogometaš Nikola Kalinić nije konkurirao za nastup zbog ozljede lista dok Boško Šutalo i Ivor Pandur nisu ulazili u igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka