Obavijesti

Sport

Komentari 1

Čudesni LeBron vuče Lakerse, Sunsi i dalje neumoljivo gaze

Čudesni LeBron vuče Lakerse, Sunsi i dalje neumoljivo gaze

Los Angeles Lakersi ostvarili su treću uzastopnu pobjedu svladavši na svom parketu Sacramento Kingse sa 122-114, a do pobjede su došli preokretom u završnici

VIDEO

Prošlogodišnji finalisti NBA lige, košarkaši Phoenix Sunsa svladali su kao gosti New Orleans Pelicanse sa 123-110 te tako ostali tik iza Golden State Warriorsa u borbi za vrh Zapadne konferencije i čitave lige.

Pokretanje videa...

Hrvatska košarkaška reprezentacija 01:14

Iako su u New Orleans stigli bez glavnog trenera Montyja Williamsa te startnog centra DeAndrea Aytona, Sunsi su kontrolirali susret od starta, a kada su se domaći Pelicansi sredinom posljednje četvrtine primaknuli na 101-99, Devin Booker i Mikal Bridges su se preciznim šutovima za tri pobrinuli da ne dođe do preokreta.

Booker je predvodio Sunse sa 33 ubačaja i 9 skokova, Bridges je dofdao 23 poena, dok je Chris Paul podijelio 15 asistencija uz 11 koševa. Kod Pelicansa najučinkovitiji su bili Devonte'Graham sa 28 pogodaka te Jonas Valančiunas sa 25 koševa i 16 skokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
NBA: Phoenix Suns at New Orleans Pelicans

Sunsi su s omjerom 29-8 drugi na Zapadu, iza Warriorsa koji su na 29-7, dok su Pelicansi pretposljednji na Zapadu sa 13-25.

Los Angeles Lakersi ostvarili su treću uzastopnu pobjedu svladavši na svom parketu Sacramento Kingse sa 122-114, a do pobjede su došli preokretom u završnici. Osam minuta prije kraja Kingsi su vodili sa 96-89, no tada je "proradio" vanjski šut LeBrona Jamesa i Malika Monka koji su u preostalom vremenu zajedno ubacili pet trica, a Lakersi su dvoboj zaključili serijom 33-18. Upravo je Monk tricom 2:50 minuta prije kraja doveo Lakerse u vodstvo 112-110 koje više nisu ispuštali.

NBA: Sacramento Kings at Los Angeles Lakers

James je susret okončao sa 31 ubačajem, Monk je dodao 24, dok su Kingse predvodili De'Aaron Fox sa 30 i Buddy Hield sa 26 koševa.

Lakersi su s omjerom 20-19 trenutačno sedmi sastav Zapada, dok su Kingsi sa 16-23 na 10. poziciji.

Memphis Grizzliesi ostvarili su šestu pobjedu zaredom svladavši kao gosti Cleveland Cavalierse sa 110-106 prvenstveno zahvaljujući Jau Morantu koji je pogađao u ključnim trenucima dvoboja. Morant je sa 26 koševa predvodio Grizzliese, dok Cavsima za izbjegavanje četvrtog poraza u posljednjih pet nastupa nije bilo dovoljno niti 27 poena i 10 skokova povratnika iz COVID protokola Dariusa Garlanda.

NBA: Memphis Grizzlies at Cleveland Cavaliers

Grizzliesi su sada četvrti sastav Zapada 25-14, dok su Cavsi pali na šesto mjesto Istoka sa 21-17.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener