Obavijesti

Sport

Komentari 7

Vidjeli smo čudo u Argentini: Golman Rivera obranio penal i donio titulu mrskom rivalu Boci!

Vidjeli smo čudo  u Argentini: Golman Rivera obranio penal i donio titulu mrskom rivalu Boci!

Boca Juniors je u ludoj završnici prvenstva osvojila 36. naslov i to uz pomoć mrskog rivala River Platea. Bila je to nevjerojatna završnica po kojoj bi se bez problema mogao snimiti film

VIDEO

Racing ima penal protiv River Platea koji im može donijeti titulu, a oči navijača Boce Juniors uprte su u golmana Armanija. Ma kolika je vjerojatnost da će pomoći mrskom rivalu, odmahivali su glavom očajni navijači.  

Galvani se zaletio, pucao u donji lijevi kut i onda - čudo nad čudima. Golman River Platea skinuo je penal i donio naslov prvaka smrtnom rivalu Boci Juniors! Dobro ste pročitali. Da, pomogao je osvojiti titulu klubu kojeg njegovi navijači ne podnose i mrze iz dna duše. Kao da Kalinić obrani penal i pomogne Dinamu. Takvo čudo. 

Primera Division - Boca Juniors v Independiente

Bila je to jedna od najluđih završnica u povijesti argentinskog prvenstva. Boca je imala bod prednosti u odnosu nad Racing, a u posljednjem kolu ugostila je Independiente na svome terenu. Klubu legendarnog Diega Maradone trebala je pobjeda za titulu, ali šokantno su remizirali 2-2. I sve je bilo u rukama Racinga. Pobjeda im je trebala za naslov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Primera Division - Boca Juniors v Independiente

U 90. minutu ušlo se s 1-1, Racing je zaradio penal, ali onda se ukazao Armani. Nedugo nakon toga Borja je zabio za 2-1 i ludo slavlje navijača Boce moglo je početi. Tko bi rekao da će ih rivali toliko usrećiti.

Primera Division - River Plate v Rosario Central

Da se navijače Rivera pita, radije bi bili zadnji nego pomogli Boci da osvoji naslov, no igračima nitko ne može zamjeriti. Htjeli su pobijediti i tako se oprostiti od sezone. A bio je to i oproštaj trenera Marcela Gallarda. 

Primera Division - River Plate v Rosario Central

- Shvaćam da ima ljutih ili možda frustriranih navijača. Mislim da je ovo način da shvate što mi predstavljamo i prenosimo, bilo da pobijedimo ili izgubimo. Dostojanstvo i osjećaj prema onome što jesmo. Da, sretan sam, vrlo sam ponosan što to osjećam. Najbolje je imati ovaj unutrašnji mir. Doživjeli smo mnogo lijepih stvari, sada smo zatvorili na ovaj način, morali smo štititi svoj integritet, dostojanstvo i naše vrijednosti - rekao je Gallardo. 

Primera Division - Boca Juniors v Independiente

A kako će na sve reagirati inače temperamentni i fanatični navijači Rivera, tek nam je za vidjeti. A možda ovo bude spona koja će malo primiriti obje strane jer gotovo svaki derbi ravan je ratu. Barem iz perspektive navijača Boce. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu