Obavijesti

Sport

Komentari 39

Curry otišao preko 50, Bojan Bogdanović dobar u porazu

Curry otišao preko 50, Bojan Bogdanović dobar u porazu
1

Nova sezona NBA lige tek je počela, a Steph Curry samo je nastavio gdje je stao prošle sezone. New Orleansu je utrpao 53 koša, od čega 28 samo u trećoj četvrtini

VIDEO

Mi se samo zabavljamo , smijao se poslije utakmice Steph Curry . Golden State Warriorsi od prvog dana nove sezone pokazuju kako su lani postali prvaci, već su na omjeru 3-0, a čudesni razigravač pogađao je sa svih krajeva terena u gostima kod New Orleans Pelicansa.

Samo u trećoj četvrtini zabio je 28 koševa, više nego cijela protivnička ekipa (26) , a uz šut iz igre 17/27 kući je otišao s 53 koša, devet asistencija te po četiri skoka i ukradene lopte.

VIDEO

- Uvijek sam bio pun samopouzdanja. Stvar je u tome da postaješ bolji igrač s vremenom i dižeš igru na višu razinu. To je ono što ću ja raditi ove godine - dodao je čovjek koji je prošle sezone proglašen najboljim igračem lige . Njegov učinak još je impresivniji jer su Warriorsi igrali dva dana zaredom.

- Mogao je samo reći: "Ma ništa od ove utakmice, umoran sam." A on ih je sam pobijedio. U jednom trenutku došao sam do njega i rekao mu: "Ponašaš se kao da si gazda ove lige" - objasnio je Draymond Green (21p) kako je dijeliti teren s raspoloženim Curryjem.

Velike večeri Anthonyja i Griffina

Bojan Bogdanović i dalje kreće s klupe u sastavu Brooklyna koji je na nuli poslije prve tri utakmice. Hrvatski reprezentativac bio je najbolji među Netsima, za 34 minute pogodio je osam od svojih 15 šuteva, pokupio po dva skoka i asistencije i završio s 19 koševa . Ali š to mu to vrijedi kad Memphis slavi pobjedu 101-91, u koju je Mike Conley ugradio 22 koša i osam asistencija.

Raspucan je bio i Carmelo Anthony . Zvijezda New York Knicksa s 37 koševa i sedam skokova povukla je svoju momčad do pobjede 117-110 u gostima kod dosad neporaženih Washington Wizardsa. Sad su i jedni i drugi na omjeru 2-1.

Na tri pobjede u isto toliko nastupa su LA Clippersi, protiv kojih je gotovo nemoguće igrati kad su ovako raspoloženi: Blake Griffin 37 koševa, devet skokova, šest asistencija; DeAndre Jordan 15 koševa, 18 skokova, sedam blokada; Chris Paul 17 koševa i 11 asistencija; JJ Redick 23 koša uz šut iz igre 8/9.

- Lani nam je jedna pobjeda u regularnom dijelu sezone nedostajala da imamo prednost domaćeg terena do finala konferencije. O tom sad razmišljamo od početka lige - kaže Griffin o snažnom izlasku Clippersa u novu sezonu.

Phoenix je drugi put u dva dana pobijedio Portland, a Indiana je uspjela kod kuće izgubiti drugo poluvrijeme s 28 razlike od Utah Jazza. Pacersi su veliko razočaranje, još su bez pobjede u prva tri nastupa.

Rezultati:

  • Indiana Pacers - Utah Jazz 76-97
  • Washington Wizards - New York Knicks 110-117
  • New Orleans Pelicans - Golden State Warriors 120-134
  • Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets 101-91
  • Portland Blazers - Phoenix Suns 90-101
  • LA Clippers - Sacramento Kings 114-109
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana