Obavijesti

Sport

Komentari 13

Čuvaj se sinjske ruke: Trener Alkara i Aco umalo se potukli

Čuvaj se sinjske ruke: Trener Alkara i Aco umalo se potukli
2

Aco Petrović u Sinju je gledao utakmicu Alkara i Gorice, stalno dobacivao sucima, a nakon dramatične završnice umalo se potukao s domaćim trenerom Milačićem...

VIDEO

Kad se na jednome mjestu nađu dva tako temperamentna čovjeka, a utakmica se odluči košem u posljednjoj sekundi, sve upućuje na mogući incident .

Nasreću, do fizičkog obračuna između Cibonina predsjednika Ace Petrovića i Alkarova trenera Damira Milačića na kraju ipak nije došlo, sve je ostalo na izmjenama sočnih uvreda uz teren.

Aco je utakmicu u Sinju, koju je Alkar dobio 81-79 košem Vitalija u posljednjoj sekundi, gledao zbog sina Marka i mladog Cibonina centra Ivice Zubca , koji igraju u Gorici. Sjedio je u prvom redu i stalno nešto dobacivao sucima, a svjedoci kažu da je jednoga pokušao uhvatiti za rame. Milačić ih je htio zaštititi, ali je za "nagradu" dobio tehničku .

VIDEO

- Ma, samo su htjeli spriječiti moju komunikaciju s njima - rekao je Milačić smirujući tenzije koje su u subotu bile vrlo visoke. Nakon Vitalijeva pobjedničkoga koša Milačić je krenuo prema Aci i psovao , ali zaustavio ga je netko s tribina i spriječio fizički obračun . Sve je ipak ostalo samo na verbalnom.

- Zaista se ne bih vraćao na to. Utakmica je bila emotivna i puna preokreta, više sam zbog toga temperamentno reagirao - rekao je Milačić, koji je u vezi sa Suzanom , bivšom suprugom Igora Štimca .

A vjerojatno bi sve prošlo bez incidenta da nije bilo sudaca koji su jednostavno katastrofalno vodili utakmicu i naživcirali obje strane . Do te mjere da je predsjednik HKS-a Danko Radić , i sam bivši sudac, tražio snimku da se osobno uvjeri što se događalo u sinjskoj dvorani. Dvojici od trojice sudaca s ove utakmice, Kardumu i Jurčeviću , ne ide na čast to što su sudili i četvrtfinale Kupa između Zagreba i Zadra, najkontroverzniju utakmicu ove sezone , barem što se tiče suđenja.

- Dok smo se vraćali kući, Milačić mi je poslao poruku: "Sorry, sretniji je pobijedio" - otkrio nam je trener Gorice Zvonimir Kovačević .

- O suđenju u našoj ligi dovoljno govori to što neke momčadi kod kuće sve razbijaju, a u gostima nikome ne mogu doći ni blizu - dodao je Kovačević potvrdivši kako je suđenje u Sinju bilo podjednako loše za obje momčadi, ali se naposljetku prelomilo na "krivu stranu".

Aco Petrović nije se javljao na telefon za komentar incidenta u Sinju.

No često ga se može vidjeti na utakmicama Gorice, novog A1-ligaša, s kojim Cibona blisko surađuje . U prvom dijelu sezone "vukovi" su Gorici posudili Antu Žižića , no vratili su ga nakon Markotina odlaska u Tursku, a poslali joj 17-godišnjeg Ivicu Zubca , najstarijeg od četvorice talentiranih visokih Ciboninih klinaca.

HKS bi ovoga tjedna trebao odlučiti hoće li biti sankcija za nekog od dvojice temperamentnih stručnjaka, ali i za suce na čije se izvedbe mnogi bune. Iduća prilika za susret Ace Petrovića i Damira Milačića trebala bi doći na proljeće jer Alkar drži poziciju za plasman u Ligu za prvaka , u kojoj će igrati protiv Cibone. Gorica se u debitantskoj sezoni u A1 ligi drži na sredini ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu