Obavijesti

Sport

Komentari 1

D. Duvnjak- Sa iskustvom postaje prva zvijezda

D. Duvnjak- Sa iskustvom postaje prva zvijezda
6

Još prije dvije godine uspoređivali su ga s Balićem, no Domagoju to nije bilo ugodno. Daleko sam ja od Balića, tvrdi i danas Ivanov nasljednik

VIDEO

On je već sad najbolji igrač u Europi, govorio je uoči Svjetskog prvenstva za Domagoja Duvnjaka legendarni rukometni trener Vlado Stenzl. Pokazalo se da je bio u pravu jer 20-godišnji Duvnjak jedan je od najubojitijih srednjih vanjskih ovog SP-a. U prosjeku zabija četiri gola po utakmici, asistira, krade lopte, dijeli autograme, Balićev je mezimac... Postao je prava zvijezda.
Malo po malo na terenu postaje “gazda” hrvatske reprezentacije, no u kući Duvnjakovih zna se tko je gazda - majka Ivanka.
- Ma on vam je užasno veliki džentlmen, svako malo mi donese cvijeće - priča ponosna Domagojeva majka i dodaje:
- Kao dijete bio je odličan učenik. Oduvijek je pedantan i uredan. Recimo, nikad nije bacio prljave čarape u kupaonicu nego sve posloži u kantu za veš. Ne zna kuhati ništa osim hrenovki i jaja na oko. Ali to mu strašno uspije. Ha-ha-ha!
Na utakmice u zagrebačku Arenu Domagojeva majka Ivanka i tata Ivan odlaze u društvu njegove 20-godišnje djevojke, Đakovčanke Lucije Žulj.
- Domagoj poštuje autoritet i uvijek će napraviti nešto ako ga zamolim, bez problema odnese smeće ili bilo što drugo. Obožava moju kuhinju, koliko puta mi je samo rekao: ‘Mama, Bog blagoslovio ove tvoje šnicle!’. Najviše ipak voli sarmu - otkrila je mama Duvnjak.

BALIĆ: POSLAT ĆE ME U PENZIJU
Domagoj Duvnjak s kadetskom je reprezentacijom bio europski prvak i najbolji igrač prvenstva.
- Ako Domagoj nastavi ovako igrati, ja mogu odmah mirno u penziju - rekao je nedavno njegov mentor, sjajni Ivano Balić.

ZARADIO 'ŠLJIVU' ISPOD OKA
Ja i supruga zgrozili smo se vidjevši onu šljivu ispod oka, rekao je otac Ivan nakon što je Domagoj dobio gadan udarac šakom u oko protiv Mađara još u skupini.

KLINKE MU PIŠU LJUBAVNA PISMA
Bok, ja sam Kristina. Jako mi se sviđaš. Kada dobiješ ovo pismo, nazovi me. Ja sam u školi prekoputa do 13.05. Pusa, napisala je Duvnjaku 12-godišnja obožavateljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana