Obavijesti

Sport

Komentari 24

D. Lalić o obračunu u svečanoj loži: Laljak mi je psovao majku

Nakon jedne utakmice reprezentacije na Maksimiru, na izlazu s tribine, bio sam fizički napadnut, rekao je Lalić i otkrio detalje sukoba na utakmici Intera i Hajduka

Vatreno je bilo u loži zaprešićkog stadiona. Zamalo je došlo do tučnjave između predsjednika Intera Branka Laljka i poznatog hajdukovca, profesora Dražena Lalića. On je utakmicu gledao u društvu svojeg kuma Marina Brbića. Intervenirala je i policija.

- Igrači Intera napravili su grub prekršaj, a ja sam ustao i prosvjedovao - kaže Lalić i nastavlja:

- Zatim se dignuo Laljak i obratio mi se poput SS oficira. Rekao mi je: ‘Sjedni, budalo sjedni’. Zatim mi je opsovao majku, a moja majka je mrtva.

Branko Laljak, predsjednik Intera, “ponudio” je sasvim drugu verziju priče.

- Bila je to utakmica visokih tenzija. Nije istina da je nešto bilo u loži. Sve je bilo u redu - kaže Laljak.

Laliću nije jasno kako se predsjednik Intera sad može ponašati kao da se ništa nije dogodilo.

- Njemu možda nije bilo tako, ali vjerujte meni je. Nisam se fizički htio obračunati s njim, samo sam mu rekao da se tako ne smije ponašati i da se ne igra. Pa ja njega i ne poznajem. On mene očito zna i možda su mu zasmetale moje izjave protiv Mamića - rekao je Lalić i prisjetio se još jedne neugodne situacije.

- Nakon jedne utakmice reprezentacije u Maksimiru, na izlazu s tribine, bio sam fizički napadnut. Nisam to tada prijavio policiji, a trebao sam.

Nasreću, sad nije bilo tučnjave, ali malo je nedostajalo. Oko lože je bilo puno Hajdukovih navijača. Oni su se ustali nakon što me je Laljak počeo vrijeđati.