Obavijesti

Sport

Komentari 5

Da se bar ošišala: Zbog repića Mirončik izgubila zlatno odličje

Da se bar ošišala: Zbog repića Mirončik izgubila zlatno odličje
5

lanka je u trećem pokušaja gotovo preskočila 205 cm i Čičerovoj ispred nosa uzela naslov. Joško Vlašić vjeruje da se Ruskinja sigurno nakon toga nikad ne bi oporavila

VIDEO

Ženski skok u dalj će nakon SP-a doživjeti velike promjene. Sigurno više nećete gledati dugokose cure ili one s konjskim repićem, koji je u Deaguu stajao odličja pa čak i zlata Nastasju Mirončik-Ivanovu. Bjeloruskinja je skočila 6,90 metara, no konjski repić je na pijesku ostavio trag na 6,74. Zlato je osvojila Amerikanka Reese sa 6,82 ispred Ruskinje Kučerenko (6,77) i Letonke Radevice (6,76).

- Svjesna sam što mi se dogodilo, to je zaista bizarno. Razočarana sam, ali nisam ljutita - rekla je Ivanova, a čelnici bjeloruskog saveza proučavali su pravila ne bi li nekako spasili skok za zlato svoje atletičarke.

- Ništa od žalbe, sve je po pravilima.

Po pravilima je zlato izgubio i Kubanac Dyron Robles. Zapravo, zlato mu je oduzeto nakon što su suci utvrdili da je tijekom utrke rukom dotaknuo Kineza Liu Xianga.

- To je nepravda, na mitinzima se stalno sudaramo, a nitko ne bude diskvalificiran - istaknuo je nesretni Robles.

I Blanki Vlašić malo je nedostajalo do zlata, u trećem pokušaju joj je jako malo nedostajalo da preskoči 205 cm i Čičerovu. Bolt bi bio sigurni zlatni na 100 metara da nije na startu bio prebrz za 104 tisućinke sekunde. No naslov je osvojio na 200 m.

Priče koje su obilježile SP u Daeguu

Blanki Vlašić su pomogli Kenijci

Američka tvrtka nije željela Blanki omogućiti tretman mišića na jednom uređaju zato što ne nosi Nike. U pomoć su priskočili Kenijci posudivši našoj visašici svoj.

Bolt ne može mijenjati pravila

Nakon Boltove diskvalifikacije zbog pogrešnog starta mnogi su tražili promjenu tog pravila. IAAF je razmotrio prijedlog, ali u bližoj budućnosti ne misle ništa mijenjati.

Pistorius izborio polufinale SP-a 

Oscar Pistorius, prvi paralimpijac na svjetskom prvenstvu, izborio je polufinale na 400 m i finale s južnoafričkom štafetom 4x400 metara, ali u finalu nije trčao.

Visašica Beitia trčala štafetu

Španjolka Ruth Beitia nije se kvalificirala u finale visa, no zato je trčala u polufinalu štafeta 4x100 metara, jer je zbog ozljede otpala Belen Recio. Španjolke nisu izborile finale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao