Sport

Komentari 21

'Da smo imali Ćamilu i Doru, pobijedili bismo bez problema'

'Da smo imali Ćamilu i Doru, pobijedili bismo bez problema'

Moramo isprati ovaj gorak okus tako da pobijedimo Argentinu i Austriju. Imali smo jedno loše poluvrijeme protiv Brazila, korektna je bila utakmica protiv Paragvaja, a protiv Japana smo odigrali dobro, rekao je izbornik Šoštarić

Nakon "dana kakav ne bi poželio ni najgorem neprijatelju", kako je ponedjeljak u Castellonu opisao Nenad Šoštarić, hrvatske rukometašice stigle su u Torrevieju gdje nastavljaju Svjetsko prvenstvo s nove tri utakmice. I bez nade za četvrtfinale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iz Castellona su, suprotno svim očekivanjima, otišle bez ijednog boda, samo s pobjedom protiv Paragvaja. Nadali smo se i sva četiri boda, no loša utakmica protiv Brazila pa onda korona virus uoči Japana učinio nam je boravak u Torrevieji više turističkog karaktera. Utakmice protiv Argentine, Španjolske i Austrije bit će prilika tek za dostojan oproštaj od turnira.

- Moramo isprati ovaj gorak okus tako da pobijedimo Argentinu i Austriju. Imali smo jedno loše poluvrijeme protiv Brazila, korektna je bila utakmica protiv Paragvaja, a protiv Japana smo odigrali dobro. Da smo imali Ćamilu i Krsnik, mi bismo to dobili bez problema. Situacija je takva kakva jest i to trebamo napraviti zbog sebe. Previše smo truda i želje uložili u sve ovo - sublimirao je sve izbornik Šoštarić.

Argentina, s kojom igramo sutra u 15:30 (RTL 2), dobila je u uvodnoj skupini Kinu 36-24 i Austriju (31-29), kojoj je korona također prepolovila ekipu, a na otvaranju izgubila od Španjolske 13-29. U 35. minuti bilo je 12-12 (!). Da smo kompletni, upitnika ne bi bilo.

- Puno argentinskih igračica igra u Europi, najviše u španjolskoj ligi. Igraju 6-0 u obrani i, kao i u nogometu, borbene su do kraja - dodao je Šoštarić.

U utorak predvečer očekuje se dolazak i dvije zamjene koje je izbornik pozvao umjesto pozitivnih Krsnik, Mičijević i Dežić koje su ostale u karanteni u Castellonu. Gabriela Gudelj i Tena Petika debitirat će, kako za reprezentaciju, tako na SP-u...

Najčitaniji članci