Obavijesti

Sport

Komentari 133

Dalić: Livaković je nepotrebno istrčao, ali svi su igrali loše i ne mogu njega kriviti za poraz...

Dalić: Livaković je nepotrebno istrčao, ali svi su igrali loše i ne mogu njega kriviti za poraz...
7

Nisam čuo zabranjene povike s tribina, a bilo bi glupo da se vadimo na igrače kojih nije bilo. Falili jesu, ali nećemo se na to vaditi. I oni će otići jednoga dana...

VIDEO

Urlici oduševljenja dopirali su iz turske svlačionice dok je Zlatko Dalić dizao glave svojim igračima i teškim korakom hodao prema konferenciji za medije. Hrvatska je porazom od Turske 1-0 pokvarila osječku feštu otvaranja novog stadiona i zakomplicirala si put do Eura.

Pokretanje videa...

Hrvatska - Turska 0-1 00:44

- Zasluženo smo izgubili, bili smo loši od početka, neprepoznatljivi, s puno pogrešaka, nesigurni, dugo nismo izgledali ovako loše. Protivnik je bio bolji, radili smo puno grešaka. Turci su i prije gola bili opasni. Nismo ništa dobro odigrali, u drugom smo dijelu bili bolji, agresivniji prema naprijed, ali nije išlo i zaslužili smo poraz, sve je išlo u pogrešnom smjeru - počeo je Zlatko Dalić.

Jeste li posebno razgovarali s Livakovićem nakon promljenga gola?

- Nismo se na to osvrtali, spasio je tri opasnosti prije gola, a cijela je ekipa bila loša, svi su bili nesigurni, nekompaktni, a on se samo nadovezao greškom. Nepotrebno je istrčao, ali prije toga spasio nas je tri puta i ne mogu njega kriviti za poraz, dogodi se.

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska

Koliko su nedostajali Perišić, Kramarić i ostali?

- Bilo bi glupo da se vadimo na igrače kojih nije bilo, oni koji su ovdje moraju dati maksimum. Bili smo jako loši, nedostajali su nam igrači koji su nešto napravili u utakmicama, falili jesu, ali nećemo se na to vaditi. I oni će otići jednoga dana.

Koliko su pokazali Brekalo i Musa?

Osijek: Susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za EURO 2024.

- Brekalo ima brzinu, agresivnost, ulazi, ali nije poentirao, nije napravio nešto više. Svi su bili loši pa ne mogu dva pojedinca pokazati nešto više kad momčad nije bila prava. Igraju na tim pozicijama u klubovima, probali su, ali svi smo bili loši. Nije bilo agresivnosti i bilo je grešaka kod dodavanja, nesigurnosti. Znali smo da Pašalić nema ubačaj, Brekalo ide unutra, onda je Barišić trebao više ulaziti sa strane, a za špice nije bilo lopti, ubačaja i onoga od čega žive. Ali imamo to što imamo, na kraju smo išli nekim ubačajima napamet za Belju.

Petković je odigrao pola sata.

- Bio je rizik ući s njim, nismo znali hoće li moći, on je rekao da može. Pokušali smo, sreća da se nije opet ozlijedio. Ne znamo tko će biti na raspolaganju od ozlijeđenih za Wales. Ovo je bilo jako loše i to nas mora zabrinuti. Moramo se preispitati kako smo loše krenuli, nismo uspijevali ništa napraviti. Dugo nismo bili ovako loši.

Ponovno je bilo zabranjenih povika pojedinaca s tribina.

- Nisam ih čuo pa ne mogu ni komentirati.

Turski izbornik Vincenzo Montella rekao je:

- Hrvatska je prvi put izgubila kod kuće u kvalifikacijama i žao mi je samo što nismo zabili još jedan gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući