Obavijesti

Sport

Komentari 178

Dalić: Klasika. Baš smo bili loši

Dalić: Klasika. Baš smo bili loši

Nismo ni zaslužili više od poraza. Ali što je tu je. Već smo kiksali ranije, znamo da nam je cilj ići na Svjetsko prvenstvo i moramo se vratiti. Moramo ovo zaboraviti, rekao je izbornik "vatrenih"

VIDEO

Čestitam domaćinu na pobjedi. Imali smo neke situacije, ali nakon gola koji smo primili nismo bili kompaktni i konkretni. Nismo zaslužili ništa osim poraza, čak nismo stvorili ni šansu u drugom dijelu. Pokušali jesmo, ali nije išlo, rekao je Zlatko Dalić za Novu TV.

POGLEDAJTE VIDEO: Ćiro o srebru sa SP-a

Pokretanje videa...

Ćiro o srebru sa SP-a 2018. 06:13

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije nije imao razloga za zadovoljstvo. Ni petu utakmicu u nizu nije uspio pobijediti. Slovenija je na startu kvalifikacija za SP pobijedila "vatrene" 1-0 u Ljubljani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Slovenci su nakon gola dobili više motiva i nismo to više uspjeli probiti. Pokušali smo, ali nije išlo. Nisu ni te šanse bile kvalitetne, nismo bili konkretni ni okomiti. Poraz nam je teško pao, ali što je tu je. Već smo kiksali ranije, znamo da nam je cilj ići na Svjetsko prvenstvo i moramo se vratiti - dodao je Dalić.

Slovačka je remizirala na Cipru, a Rusi pobijedili na Malti.

- Nema tu ključnih utakmica, svaka nosi tri boda. Nemamo više prava na kiks, moramo ići dalje i pokušati dobiti ono što je pred nama. Neka naša klasika, uvijek krećemo teško i zasluženo smo izgubili - rekao je Dalić.

'Samo smo igrali okolo'

Tri poraza Hrvatska ima u nizu.

- Danas nismo bili konkretni, nije bilo dobro, nije bilo probojnosti, svi smo primali loptu u noge, nismo išli u dubinu, tražila se igra okolo. Jako loše je bilo, nema se što reći, osim tih prvih petnaestak minuta. Moramo dignuti glavu i popraviti sve u sljedeće dvije utakmice.

'Barišić je bio na rubu crvenog kartona'

Izbornik je već nakon 45 minuta izvadio Bornu Barišića.

- Borna je rano dobio žuti karton, potom napravio i faul na rubu crvenog kartona. Tražio sam više probojnosti na lijevom boku pa sam prebacio Perišića na lijevog beka i uveo Oršića na krilo... 

Vezna linija je podbacila. Brozović, Modrić i Kovačić igraju u top klubovima, ali to u reprezentaciji često ne vidimo...

- Odigrali su puno puta dobro u reprezentaciji, ali danas nisu bili dobri. Loše je puno toga bilo danas u igri hrvatske nogometne reprezentacije, nismo uspijevali okrenuti stranu, imali smo jalovi posjed - rezignirano je kazao hrvatski izbornik.

Što očekivati protiv Cipra u subotu?

- Moramo ovo zaboraviti. Vidjet ćemo u kakvom ćemo biti stanju, morat ćemo napraviti neke promjene. Nećemo pognuti glavu, idemo dalje - zaključio je Dalić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka