Sport

Komentari 45

Olić se želi vratiti Daliću za Euro iako bi trebao voditi pripreme

Olić se želi vratiti Daliću za Euro iako bi trebao voditi pripreme

Olić je na vlastiti zahtjev napustio Moskvu i doći će na pripreme hrvatske reprezentacije za Euro. Ispunio je želju Zlatka Dalića koji je u međuvremenu pridružio stožeru i Ćorluku

Tek što je stigao na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u ožujku za start kvalifikacija za SP Ivica Olić pokupio je stvari i otputovao u Moskvu prihvativši poziv CSKA, ali brzo se vraća na dispoziciju Zlatku Daliću koji ga je priželjkivao natrag.

Olić je zamolio klub da ga puste na Europsko prvenstvo kako bi se prdiružio stručnom stožeru, a oni su to prihvatili pa će Dalić, uz Vedrana Ćorluku i Dražena Ladića, imati još jednog bivšeg "vatrenog" uza se.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalićev popis za Euro

- Ivicu su pustili u reprezentaciju, sam je to zatražio. Uzet će slobodno sad, nije htio odmarati - rekao je menadžer Dejan Joksimović za RIA Novosti.

Olić u prvom dijelu samostalnog trenerskog mandata nije napravio željeni iskorak. U devet utakmica po četiri puta pobijedio je i izgubio i remizirao jednom. Završio je tek šesti i CSKA je ostao bez Europe.

Bivšem igraču CSKA Zoranu Tošiću nije jasno zašto je tako odlučio, uzevši u obzir da će vjerojatno propustiti dio priprema za novu sezonu koja bi trebala početi u kolovozu. I dio medija tvrdi da nema šanse da Olić ode jer se 16. lipnja, tri dana nakon utakmice s Engleskom, treba pojaviti na pripremama u Austriji.

- Mislio sam da Ivici treba vremena da riješi probleme u CSKA, vjerojatno bi bilo bolje da je ostao. Nadam se da trener i stručni stožer znaju što rade. Uvijek ću podržati CSKA jer sam tamo proveo puno vremena. Kao i svaki navijač, vjerujem da će vratiti "vojsku" na visoka mjesta - rekao je Tošić.

Najčitaniji članci