Obavijesti

Sport

Komentari 85

Dambrauskas se emotivno oprostio od Hajduka: Bio sam u raju i mogu potvrditi da postoji

Dambrauskas se emotivno oprostio od Hajduka: Bio sam u raju i mogu potvrditi da postoji

Hvala vam na svemu! Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme, napisao je bivši trener Hajduka

VIDEO

Suša trofeja na Poljudu trajala je devet godina, a onda je prošle godine došao on. Valdas Dambrauskas. Čovjek koji je preporodio Hajduk. Navijači će pamtiti osvajanje Kupa pred krcatim Poljudom i ludo slavlje na Rivi, njegove suze nakon pobjede, borbu za naslov s Dinamom nakon toliko godina čekanja. Vratio je euforiju i nadu u Split. 

Pokretanje videa...

Hajduk - Villareal: igrači izlaze na teren 01:03

I u novoj sezoni najavljivale su se velike stvari, ali Valdasov Hajduk izgubio je sjaj. Nešto se promijenilo. Igra više nije bila tako efikasna, lepršava i oku ugodna, a zakazali su i rezultati. Klub je ušao u krizu, pojavili su se problemi u svlačionici, zatresli su se temelji, a prvoplasirani Dinamo otišao je sve dalje. Igrače ne možete smijeniti pa je žrtveno janje bio litavski trener koji je otišao s Poljuda nakon deset mjeseci. 

Split: Trening HNK Hajduk prije utakmice konferencijske lige s Vitoria SC

Osjetio je strast i emociju navijača, ljubav, euforiju i ogromnu podršku kakvu rijetko tko ima, ali i teške dane koje nije preživio. Dan nakon smjene, emotivno se oprostio od Hajduka i navijača. Zahvalan na svemu što je doživio u Splitu, Dambrauskas je napisao:

- Ništa što sam dosad u životu iskusio ne može se usporediti s ovime. Samo bih htio reći koliko sam zahvalan ja i koliko je zahvalna moja obitelj ljudima koji su bili uz nas na ovom putu. Igračima (postigli smo nešto zbog čega ćemo biti vezani cijeli život), osoblju, upravi i svim zaposlenicima kluba (uzajamno poštovanje neće nikad nestati) - napisao je na Instagramu.

Potom je zahvalio navijačima na svemu.

- Navijačima... Euforija, želja, ljubav, vjerovanje, Riva koja gori... Hvala vam na svemu! Hvala na prilici da dodirnem povijest ovog velikog kluba i budem dio ove zajednice. Uvijek ću biti vezan za vas, uvijek ću vas pratiti, sanjati, slaviti, pjevati vaše pjesme... Zauvijek će mi nedostajati osjećaj adrenalina na dan utakmice, navijača koji su se poredali na ulicama da pozdrave igrače koji dolaze, svjetla Poljuda, Torcida koja pjeva Dalmacijo prije utakmice... Nikad to neću zaboraviti!

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje

- Sjećanja nikad neće biti izbrisana. Bio sam privilegiran svaki dan voditi ovaj klub i to će zauvijek ostati jedan od mojih najvećih životnih uspjeha. Zauvijek - napisao je emotivni Litavac uz hashtagove 'ja ne mogu drugo' i 'Hajduk živi vječno'.

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI O UTAKMICI DINAMO - MILAN

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja