Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Damir Bičanić, Damir Martin i Sandra Paović dobili mural...

Nakon tri ozljede, napokon dobra vijest za hrvatski rukomet. Damir Bičanić dobio je mural u Vukovaru uz neka najveća imena hrvatske povijesti i sadašnjosti na raznim poljima života...

Foto: Instagram
1 komentara

Damir Bičanić već je godinama standardni hrvatski rukometni reprezentativac i ove sezone jedna od rijetkih svijetlih točki u ovosezonskom napadu PPD-a Zagreb. Zbog svojih dobrih nastupa popularnog Bička su nagradili i njegovi Vukovarci. 

Isto su učinili i za Damira Martina te kolegicu Sandru Paović. 

Martin je hrvatski je veslač, dvostruki svjetski i europski prvak te osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu. Prije tri godine je postao prvi Europljanin s vremenom ispod 6:40.0 u M1x kategoriji. Osim toga, Osvajač je zlatne medalje sa svjetskog prvenstvu 2010. godine na Novom Zelandu u četvercu zajedno s Davidom Šainom, Martinom i Valentom Sinkovićem.

Foto: Instagram

Sandra Paović  hrvatska je stolnotenisačica i paraolimpijska prvakinja koja nje 2009. osvojila nagradu Ponos Hrvatske. 

Nova umjetnička instalacija osvanula je pokraj vukovarske Osnovne škole Antuna Bauera. Autor mu je ekipa 2K Artwork iz Vukovara, a 'prvi kistovi' su im Ivan Kružljak i Mario Kokorić, profesionalni vatrogasci.

Cijeli je zid nazvan 'Veliki ispod zvijezda', a uz rukometaša Zagreba te kolege sportaše Damir Martin i Sandra Paović, nalaze se i Nikola Andrić, Lavoslav Ružička, Antun Bauer, Pavao Pavličić,

Naši partneri pišu
Message