Obavijesti

Sport

Komentari 13

Damir Vrbanović: Ne bojimo se inspekcije u HNS-u, neka dođu

Damir Vrbanović: Ne bojimo se inspekcije u HNS-u, neka dođu
1

Iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta najavili su da sportski inspektori ulaze u Hrvatski nogometni savez. Istražit će eventualne nepravilnosti u Kući nogometa...

VIDEO

Sportska inspekcija u najjačem mogućem sastavu ulazi u Hrvatski nogometni savez!, bombastično su najavili iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta nakon što je jučer na njihovu adresu stigla prijava o navodnim nepravilnostima u radu HNS-a.

Jutro nakon u ministarstvu nikoga, još se nisu vratili s produljenog vikenda. Na naš upit ministru Jovanoviću i uredu za odnose s javnošću nije odgovorio nitko, a nakon što smo im pokucali na vrata, dočekao nas je znak "Ne smetaj gablec!".

Izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović odmah se javio na telefon...

- Znamo da će nas posjetiti. Sad su u HOO-u, a nakon što završe s njima, posjetit će nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sportski inspektori istraživat će sve eventualne nepravilnosti u radu HNS-a. Prijavu je vjerojatno poslao Interov predsjednik Branko Laljak, što da naslutiti i posjet Rajka Magića zgradi Ministarstva oko podneva iako je Magić rekao da je u posjetu privatnim poslom. Vrbanović nije zabrinut.

- Dragovoljac je rezultatski zaslužio igrati u prvoj ligi. Jasno mi je kako su u Interu ogorčeni, ali na slučaju Hrvatskog dragovoljca radilo je 17 ljudi, što u odjelu za licenciranje, što u žalbenoj komisiji. Dragovoljčev zahtjev za dobivanje licencije smo dobro razmotrili i odlučili im dati licenciju. Imam povjerenja u tijela HNS-a - zaključio je Vrbanović.

Stav Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta bit će poznat po njihovu povratku s produljenog vikenda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu