Obavijesti

Sport

Komentari 14

Dan odluke: Hezonja ide u novi klub? Navijači žele da ostane...

Dan odluke: Hezonja ide u novi klub? Navijači žele da ostane...
1

Naravno da bih volio ostati u Magicu, sviđa mi se ovdje, sviđaju mi se navijači, momčad, sve... Svjestan sam da me mogu zamijeniti bilo kad, priča Hezonja kojeg su ponovno 'otkrili' i navijači Magica

VIDEO

Mario Hezonja u posljednjih pet utakmica u dresu Orlando Magica svaki je put bio dvocifren. Najviše je zabio Heatu (20), najmanje Cavaliersima (10), no Mario prema svemu sudeći igra svoje posljednje minute u dresu Orlanda. Danas u 21 sat zadnji je rok za popularne 'tradeove' u NBA ligi, a nedugo nakon utakmice čelnici Magica Hezonju i Elfrida Paytona stavili su na 'trade listu' i jasno poručili da mogu otići i prije kraja sezone.

Mario na kraju sezone postaje slobodan igrač i tko god ga želi dovesti, može to učiniti i po isteku sezone bez da bilo koga ponudi za njega. No bez obzira na to američki mediji bliski Magicu tvrde da su za Hezonju zanimanje već sada pokazali prije svih Detroit i Sacramento, a neki ga guraju i u Utah.

Ipak, s obzirom na minutažu i igre u ovom dijelu sezone i navijači Magica shvatili su kakvog igrača imaju u svlačionici. Na Twitteru ih sve više komentira da je otpisivanje hrvatskog košarkaša velika pogreška Magica, navode kako tek sada vide zašto je bio peti izbor drafta i ponovno ga zovu Super Mario. U 12 utakmica koje je krenuo od prve minute Hezonja ima prosjek od 14,6 koševa i 5,2 skoka te postotak šuta 49,6.

- Naravno da bih volio ostati u Magicu, sviđa mi se ovdje, sviđaju mi se navijači, momčad, sve... Svjestan sam da me mogu zamijeniti bilo kad, no jedino što razmišljam je da želim dati sve što mogu za svoju momčad. Razmišljat ću o budućnosti na kraju sezone - priča Hezonja.

Magic nije iskoristio opciju produženja ugovora na još četiri godine i Mario će na kraju sezone biti slobodan igrač.

- Nije to previše utjecalo na mene jer znam tko sam i koliko mogu. To je bila isključivo njihova odluka. Ja ću i dalje davati sve od sebe, motiviran sam i pun samopouzdanja, ali ja sam takav uvijek bez obzira na njihovu odluku. Prošlo ljeto sam puno radio na svom tijelu, zaliječio sam ozljedu koljena i sad se to vidi na mojim igrama. Pritisak u NBA-u nije ništa novo za mene, pa sa 16 godina sam otišao u Barcelonu i slušao kritike na svoj račun. Morate se pomiriti s tim ili ćete propasti - priča Hezonja.

Četvrtak bi dan odluke mogao biti i za ostale hrvatske košarkaše u NBA ligi. Dario Šarić jedini je koliko-toliko siguran da će ostati u Philadelphiji, no Bender, Žižić, Zubac, pa čak i Bogdanović do posljednje će sekunde čekati pozive svojih GM-ova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...
KAOS U TURSKOJ

VIDEO Trener Fenera: Napali su i mog sina, udarili ga u glavu! Evo kako izgleda Livaković...

Nigerijac je postao pravi heroj Fenerbahčea, a nakon povratka u Istanbul igrače Fenera dočekala je vojska navijača koja je u nekoliko navrata skandirala ime hrabrog Nigerijca

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!
ZVIJEZDE NA SNIMANJU

EKSKLUZIVNO Prve fotografije 'vatrenih' u novim dresovima!

Gvardiol, Pjaca i Labrović imaju sponzorske obveze, u domaćem dresu za Europsko prvenstvo pozirali su na odmorištu na autocesti A4 u Sesvetama
Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'
NISU ZADOVOLJNI

Poruka Livaji na transparentu u Splitu: 'Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš jaja u Grčkoj...'

'Bili' su porazom kod kuće malo izgubili korak za vodećom Rijekom, a kapetan Livaja je nakon toga otišao na odmor u Grčku što su mu neki od navijača očito zamjerili