Obavijesti

Sport

Komentari 12

Danas smo trebali igrati finale!

Danas smo trebali igrati finale!

DALIĆ BOYSI Zlatko Dalić je bio uvjeren u uspjeh na Euru, Luka Modrić također. Danas se na Wembleyu u 21 sat trebalo igrati veliko finale. Mi ćemo ga i odigrati. Pratite od 15 na našim platformama

VIDEO

Kafići i trgovi bili bi puni. Ulice, naravno, prazne. Svaki Hrvat danas je u 21 sat trebao sjesti ispred televizora, ako je potrebno, popiti nekoliko tableta za smirenje i držati palčeve. Da, danas smo mogli igrati finale...

Trebao je to biti posljednji Euro za Modrića i Rakitića, dvojicu igrača koji su nosili Hrvatsku u Rusiji do finala. Stoga su se posebno “napalili” i sa Zlatkom Dalićem bili uvjereni da ćemo napraviti sjajan rezultat. I trebali smo... Uostalom, pogledajte scenarij...

POGLEDAJTE VIDEO: Doček srebrnih "vatrenih"

Pokretanje videa...

07:01

Otvaranje na Wembleyu protiv Engleske, a znate i sami kako su Englezi prošli protiv nas na Wembleyu 2007., kad su ih Rakitić, Modrić i društvo izbacili s Eura. Ne bi ni sad drugačije prošli.

Onda bi uslijedila Češka, koja bi, da je riječ o hokeju na ledu, bila golemi favorit. Ovako, bila bi to “laganica” za potvrdu prolaska skupine.

U posljednjem kolu čekala bi nas, primjerice, Srbija. Ili Škotska. A znate i sami kako Hrvatska igra kad pobijedi prve dvije utakmice u skupini. Na Euru 2008. u posljednjem kolu smo pobijedili Poljske, u Francuskoj 2016. Španjolsku, u Rusiji - Island. Jer kad se zahukta hrvatska lokomotiva, kad krene stroj, više nema stajanja.

Prvo Nijemci pa Španjolci

E, onda, kao prvaci skupine išli bismo na Njemačku. A znate kako Nijemci prolaze protiv nas. U Francuskoj 1998. pobijedili smo ih 3-0, na Euru 2008. 2-1. Treća sreća za Nijemce? Budite ozbiljni, pjevalo bi se opet diljem Hrvatske “Deutschland, Auf Wiedersehen”.

U četvrtfinalu bi nas, vrlo vjerojatno, čekali Španjolci, a u kakvom su stanju, vidjeli ste u Rusiji, kad su ispali od Rusa. Uostalom, na prošlom Euru smo ih pobijedili s rezervnim sastavom. Pobjedom protiv Španjolaca u polufinalu je - Nizozemska.

U finalu stari znanci

A oni nas nikad nisu pobijedili na velikom natjecanju. Igrali smo u Francuskoj 1998. za broncu i pobijedili 2-1. A to je bila jedna od najjačih reprezentacija Nizozemske u povijesti.

I eto nas do finala. A tamo bi nas, sad je to jasno, čekala - Francuska. Nadamo se ne i sudac Pitana, koji je sudio finale u Moskvi. Šest puta je Hrvatska igrala protiv Francuske i ni jednom nije pobijedila. Ali nema te momčadi koja može pobijediti Hrvatsku sedam puta. Nema je. 

Utakmicu od 15 sati pratite na 24sata.hr i facebook.com/24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu