Obavijesti

Sport

Komentari 26

Dani preokreta u Maksimiru: Šef škole bivši trener Hajduka

Dani preokreta u Maksimiru: Šef škole bivši trener Hajduka
1

Jovićević trener Dinama, Sedloski trener Dinama 2, Kopić šef omladinske škole. Izgleda da je nakon nekoliko dana pregovaranja i neizvjesnosti napokon složena križaljka u Maksimiru

VIDEO

Sergej Jakirović ili Jerko Leko, to su bila prva dva imena koja su se spominjala kao mogući nasljednici Igora Jovićevića na klupi druge momčadi Dinama.

Činilo se nakon toga da su obojica otpala i da se u Maksimir vraća Ivan Prelec koji je već radio kao trener mlađih uzrasta. Sredinom tjedna Prelec je bio apsolutno prvi favorit, a onda se za vikend sve promijenilo.

On ostaje u Istri do kraja tekuće sezone, a u Dinamu su posegnuli za novim rješenjem. 

Na klupu druge momčad stiže Goce Sedloski, bivši kapetan i trofejni igrač sa sedmogodišnjim stažem u Maksimiru. Goce se prije par godina spominjao kao i trener prve momčadi, a sad je završio na klupi druge momčadi, no sigurno je da će, ako bude radio dobar posao, biti jedan od, ako ne i glavni kandidat za nasljednika Igora Jovićevića kad on jednoga dana ne bude više trener Dinama.

Zna se da je Sedloski u jako dobrim odnosima i sa Zdravkom Mamićem, bjeguncem od hrvatskog pravosuđa, ima čvrstu trenersku ruku, iako u Širokom Brijegu na zadnjem trenerskom poslu nije napravio toliko dobar posao. 

Pričali smo sa Sedloskim u ljeto 2016. godine u Svetom Martinu na Muri na pripremama Vardara prije utakmica s Dinamom u Ligi prvaka. Stalno je tada ponavljao kako mu je Dinamo ostao u srcu, kako je Zagreb njegov grad, kao da je želio reći da se jednog dana želi vratiti u Maksimir kao trener. Zasad će raditi u drugoj momčadi i ako okolnosti s korona virusom to dopuste, pokušat će juniore Dinama odvesti do naslova u juniorskoj Ligi prvaka. 

Sreten Ćuk danima je kotirao kao prvi favorit za direktora omladinske škole Dinama, no i tu - preokret. U nedjelju navečer isplivalo je ime Željka Kopića, bivšeg trenera Hajduka i bivšeg igrača mlađih uzrasnih kategorija u Dinamu. Bio je Kopić junior zagrebačkog kluba, njegovo ime se znalo spominjati u Maksimiru kao moguće trenersko rješenje, ali ga je nogometni put odveo na Poljud, no izgleda da se sad u novoj ulozi vraća u Maksimir. 

Kopić bi dakle trebao postati šef omladinskog pogona, a Damir Krznar, koji je dosad obnašao tu funkciju bi mogao biti prvi pomoćnik Igora Jovićevića. Dakle, u Maksimiru bi narednih dana trebali imati tri 'inauguracije'. Jovićević trener Dinama, Sedloski trener Dinama 2, Kopić šef omladinske škole. Izgleda da je nakon nekoliko dana pregovaranja i neizvjesnosti napokon složena križaljka u Maksimiru. Od Jovićevića, Sedloskog i Kopića očekuje se nastavak dobrih rezultata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom