Obavijesti

Sport

Komentari 22

Danijel Subašić spasio blijede 'kneževe': Nema još uzbune...

Danijel Subašić spasio blijede 'kneževe': Nema još uzbune...
1

Monaco gubi utrku s PSG-om, a naš je golman, Danijel Subašić u zadnjem ogledu proglašen najboljim igračem. Monaco je tek treći u prvenstvu, PSG se odmaknuo...

VIDEO

Nakon poraza u kupu od Reimsa te prvog poraza u francuskom prvenstvu protiv Lillea, nogometaši Monaca su kiksali i u ovom kolu, na domaćem terenu odigrali su 1-1 protiv Eviana, a od poraza ih je spasio igrač utakmice, naš Danijel Subašić.

Niz od tri loša rezultata, uzrokovao je da se na stadionu Louis II u Monacu oglasi zvono za uzbunu. Skupo plaćena momčad, sastavljena od velikih zvijezda, očito još uvijek nije do kraja posložena da bi se ravnopravno s PSG-om borila za naslov prvaka. 

Istina, Monaco je dominirao, bio je bolji od Eviana, najveća zvijezda Kolumbijac Radamel Falcao opet je zabio, no na koncu ih je od poraza spašavao naš Danijel Subašić, koji je proglašen i igračem utakmice.

- Nije baš da se oglasilo zvono za uzbunu, no istina je da smo malo kiksali. Lako za kup, igrala je druga momčad, no moralo je biti bolje u prvenstvu – priznaje Subašić i dodaje:

- Nema se što kome zamjeriti. Svi su se trudili, dali sve od sebe, ali ponekad lopta jednostavno neće u gol. Promašili smo previše "mrtvaca".

Iako se čini da reprezentativna pauza dolazi u najboljem trenutku, veliki broj igrača Monaca ipak će se priključiti nacionalnim vrstama.

- Čini mi se da će svega 10-12 igrača ostati u Monacu s trenerom Ranieriem, svi ostali smo otputovali - rekao je Subašić kojeg su u Monacu iznenadili novim, puno izdašnijim ugovorom.

- Imao sam ugovor do ljeta 2016., sad sam ga produžio do ljeta 2017. Lijepa gesta kluba, koja potvrđuje da računaju na mene. Baš zbog toga se ne zamaram previše najavama da dolazi ovaj ili onaj, koncentriran sam samo na obrane, da pokušamo izboriti Ligu prvaka, daj Bože da osvojimo i prvo mjesto - rekao je Danijel koji se na miru može posvetiti reprezentativnim obavezama.

- Stipe je u prvom planu, no ja moram biti spreman ako zatreba. Reprezentacija je gušt, svako okupljanje uživancija, poseban osjećaj. Novi je izbornik, ciljevi su stari, plasman na SP u Brazil. Sve osim toga bilo bi promašaj. Vidjet ćemo kako će se posložiti stvari kod novog izbornika. Mada, on za većinu nas i nije novi. Ja sam 2008. ušao u reprezentaciju, a on je tada još igrao, tako da ga znam dobro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku