Sport

Komentari 76

Danski izbornik: 'Hrvatska? Pa da ih je netko spomenuo, rekao bi mu dajte nam ih, molim vas'

Danski izbornik: 'Hrvatska? Pa da ih je netko spomenuo, rekao bi mu dajte nam ih, molim vas'

Ne moramo ništa novog izmišljati da pobijedimo Hrvatsku. Sigurno ćemo naći način za njih, potpisali bismo ovu utakmicu da nam ju je netko spomenuo, rekao je Jesper Jensen

Nije tajna da je hrvatska ženska rukometna reprezentacija na Europsko prvenstvo stigla kao potpuni autsajder, ali nakon nevjerojatnih predstava očekivalo bi se da će podcjenjivanje odabranica izbornika Nenada Šoštarića ipak prestati.

No - to se nije dogodilo... 

POGLEDAJTE VIDEO:

Hrvatice od 15.30 sati igraju s Danskom utakmicu za brončanu medalju, a danski izbornik Jesper Jensen praktički je rekao kako Hrvatsku ne smatra velikom preprekom:

- Nedjelja je velik dan za nas, možemo vratiti brončanu medalju kući u Dansku, dat ćemo zadnji atom snage u tu utakmicu. Iako smo razočarani zbog poraza, imat ćemo snage za tu utakmicu - započeo je Jansen pa krenuo s uvredama na hrvatski račun:

- Ne moramo ništa novog izmišljati da pobijedimo Hrvatsku. Pa da nas je itko pitao prije tri tjedna želimo li igrati za brončanu medalju s njima, rekli bismo im jedno veliko 'da, molim vas', tako da ćemo sigurno naći način za njih.

Utakmicu za brončanu medalju možete pratiti na drugom programu HTV-a i prvom kanalu PlanetSporta.

Najčitaniji članci