Obavijesti

Sport

Komentari 35

Darija je sve to jako iznenadilo. No, to je tako u NBA ligi...

Darija je sve to jako iznenadilo. No, to je tako u NBA ligi...
1

Darijo nije toliko nezadovoljan Minesotom kao klubom, vjeruje da je to dobra momčad u kojoj se može nastaviti razvijati uz igrače poput Townsa, Wigginsa, Denga, Rosea. Više ga muči ta klima, kaže Predrag Šarić...

VIDEO

Uoči odlaska iz hotela prema dvorani u kojoj su sinoć Sixersi gostovali kod Grizzliesa, GM Elton Brand prišao je Dariju Šariću i rekao mu da ne igra jer je mijenjan u Minnesotu. Dario se vratio u sobu, spakirao i krenuo natrag, kako bi se priključio svojoj novoj momčadi. Poput bombe odjeknula je vijest o odlasku Darija Šarića u Minnesotu, a put Philadelphije otišao je All star igrač Jimmy Butler.

- Kratko smo se čuli, svi skupa smo iznenađeni, i za nas je sve ovo došlo neočekivano, pogotovo nakon što je protiv Hornetsa odigrao 40 minuta, i zabio 18 koševa uz 9 skokova - rekao nam je Darijov otac Predrag, koji je cijelu večer bio sa sinom na vezi.

Šišija će u Minnesoti dočekati skupina sjajnih igrača predvođena preporođenim Roseom koja je dizelaški ušla u sezonu na pakleno teškom zapadu, uz omjer 4-9.

- Darijo nije toliko nezadovoljan Minnesotom kao klubom, vjeruje da je to dobra momčad u kojoj se može nastaviti razvijati uz igrače poput Townsa, Wigginsa, Denga, Rosea... jedino ga malo muči klima, u Minnesoti je već sad jako hladno, a zimi se temperature spuštaju i ispod -40 - kaže Predrag.

Život NBA igrača život je s napola spremljenim kuferima. Igrač nikad ne može biti sto posto siguran u svoju sudbinu u aktualnom klubu, a general manageri su poznati kao ljudi koji uvijek nešto kemijaju u svojim kuhinjama i onda šokiraju sve. To je surovost života NBA igrača, a svatko od njih se mora na to naviknuti.

- Baš sam ga jednom zgodom pitao kakav je osjećaj trenirati i igrati, a svaki dan te momčad može poslati u neki drugi klub,a on mi je rekao da svi žive s tim, pogotovo u vrijeme kad se bliži krajnji rok za transfere. Već je doživio da su neki njegovi suigrači praktički s pola treninga poslani u drugi klub - kaže Predrag Šarić.

Šarić je tako nakon dvije godine napustio Philadelphiju i to kad nitko to nije mogao očekivati. Bio je stalni član prve petorke i činio veliki trojac uz Bena Simmonsa i Joela Embiida.

Sad je na njemu da se što prije adaptira na novu sredinu i nametne novom treneru Timu Thibodeau. Više je puta pokazao da se radi o fantastičnom igraču, a sad svoj talent seli na zapad u pakleno tešku konkurenciju predvođenu NBA prvacima Golden State Warriorsima.

I sam je svjestan da je sve na njemu, a potvrđuju to i njegove riječi iz aviona na letu iz Philadelphije prema Minneapolisu.

- Nisam znao ništa o prelasku u drugi klub, a o tome nije ništa znao ni moj trener Brett Brown ni generalni menadžer Sixersa. Jednostavno, tako su se dogovorili vlasnici klubova i moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Tako to ide u NBA. Vjerujem da ću u tome brzo uspjeti. Kako sam čuo, očekuje mu u startu dobar status u Wolvesima - poručio je Darijo, a prenosi ŠibenikIN.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe