Obavijesti

Sport

Komentari 17

Dario je poslušao tatu: Ćaća ti nije bio pi..ka, nemoj biti ni ti

Dario je poslušao tatu:  Ćaća ti nije bio pi..ka, nemoj biti ni ti
1

Koliko god loše bilo, obitelj se mora držati zajedno. Tako smo se konačno skupili i u reprezentaciji, kaže Dario. Protiv Gruzije Šarić je odigrao hrabro, junački...

VIDEO

Ćaća ti nije bio p..ka, nemoj biti ni ti, poruka je koju je Predrag Šarić SMS-om poslao sinu Dariju prije utakmice s Gruzijom. Šarić junior očito ju je poslušao.

Zaista, Dario je odigrao hrabro, junački, a posebno se istaknuo skokom u napadu, nakon kojeg je, unatoč udarcima dvojice Gruzijaca, iz nemoguće situacije zabio uz prekršaj. Doduše, promašio je sva četiri slobodna bacanja, ali zbog mladosti, borbenosti i pristupa to mu se može tolerirati. Ako ne postane kroničan problem. No iz igre nije promašio niti jedan od šest pokušaja.

- Sigurno da mi znači poruka obitelji. Koliko god loše bilo, obitelj se mora držati zajedno. Tako smo se i mi u reprezentaciji prvi put pošteno skupili, žarko smo željeli pobjedu - rekao je Dario, koji ipak nije igrao u završnici utakmice s Gruzijom. Umjesto njega ušao je Markota i dvjema tricama postao jedan od junaka.

- Malo su me poljuljala promašena bacanja, ali ponosan sam na Markotu - rekao je Dario pokazavši da se u reprezentaciji zaista počelo stvarati zajedništvo, koje se protiv Španjolske nije vidjelo niti u tragovima. A bit će ključno u preostalim trima utakmicama u Celju. Prva od njih je danas (17.45 sati) protiv Poljske.

- Čeka nas vrlo teška utakmica, Marcin Gortat i Maciej Lampe dominantan su centarski par, ne samo za europske prilike. Ali probat ćemo naći lijek za njih, ne trebamo se bojati nikoga - kaže Šarić.

Za dodatno učvršćivanje momčadskog duha igrači i stručni stožer sinoć su u hotelu zajedno gledali nogomet i navijali za našu reprezentaciju na Marakani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz