Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Dario Šarić se skrivao u Zadru: 'U Zagrebu j... lud zbunjenog'

U Zagrebu ne znaju gdje je Dario još od srijede, ne mogu doći do njega. A on je otišao u Zadar gdje je individualno trenirao i čekao odobrenje da ode na posudbu

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
11 komentara

Ne mogu vjerovati! Dogovorio sam se sa svima u klubu, a onda se s priopćenjem javio predsjednik Jelavić, jedini s kojim nisam razgovarao, i rekao da neće odobriti posudbu, uzrujano je ispričao Predrag Šarić, otac najveće hrvatske košarkaške nade.

U Zagrebu ne znaju gdje je Dario još od srijede, ne mogu doći do njega. A on je otišao u Zadar gdje je individualno trenirao i čekao odobrenje da ode na posudbu. Kako je ona propala, danas bi se trebao vratiti u Zagreb. 

- Za četvrtak je dobio ispričnicu, ali za petak i subotu je očito nešto pogrešno shvatio. Postoji klupski pravilnik prema kojem se može kazniti igrača ako ne ispunjava svoje obveze. No vrati li se na trening, neće biti potrebe za tim - tvrdi direktor “mrava” Ivan Božanić, koji je u nedjelju navečer javio sportskom direktoru Zadra Branku Skroči da ne dolazi na sastanak jer se o Dariovoj budućnosti još moraju dogovoriti u klubu.

- Nitko mi nije javio da Šarić ne smije doći. Ako je zaista tako, žao mi je što se igraju s ugledom našega kluba jer KK Zadar nije ničija igračka - razočaran je Skroče.

Problem je nastao jer Šarić već mjesec dana nije zaigrao za “mrave”, a u svojim godinama jednostavno mora igrati. Rok za posudbu je 31. prosinca.

- U Zagrebu je previše igrača koji moraju imati loptu, a Dario samo trči gore-dolje i povremeno šutne. Nije tip igrača koji se lako snalazi u tome. Pa ako nema mjesta u Zagrebu, neka ga puste tamo gdje će ga imati - kaže tata Predrag.

Pepsi: U Zagrebu j... lud zbunjenog

Dario će uskoro napuniti 18 godina. Ako ne može izboriti status, očito postoji neki problem. Ili je nada ili nije. Sigurno se neće razvijati na treninzima, kaže Boško Pepsi Božić, legendarni trener “mrava”.

- U klubu nema hijerarhije da se odluči što se želi. Ovako j... lud zbunjenog - dodaje Pepsi.

Naši partneri pišu
Message