Obavijesti

Sport

Komentari 31

Dario Šimić: Vjerujem da ću debi imati u Ligi prvaka

Dario Šimić: Vjerujem da ću debi imati u Ligi prvaka
7

Kad su me nazvali iz Dinama dvojio sam točno 10 sekundi da kažem da. Omogućili su mi da zaradim u karijeri i zato ne želim naknadu, rekao je Šimić

VIDEO

Dario Šimić se nakon 12 godina vratio u Dinamo, odnosno Zagreb. Za 'modre' će igrati besplatno s obzirom da je odbio ikakvu financijsku naknadu.
- Lijepo je nakon tako dugo vremena opet biti u Maksimiru. Hvala klubu što mi je dao priliku da igram za svoju najdražu momčad. Kad su me nazvali ljudi iz Dinama, dvojio sam 10 sekundi da kažem da. Omogućili su mi da puno zaradim u karijeri i zato ne želim financijsku naknadu, želim im na taj način zahvaliti - rekao je Šimić pa nastavio:
-  Bio sam vani i znam da je Dinamo pravi europski klub. Razmišljao sam puno zadnjih godinu dana o kraju karijere. Imao sam i neke ponude ali još od vremena dok sam igrao za Milan i Inter htio sam je završiti u Dinamu. Obrana u kojoj ću igrati s bivšim igračima Juventusa i Rome, Kovačem i Cufreom, je sjajna. S Cufreom sam igrao godinu dana u Monacu i veliki je znalac.
Dario je zadnju utakmicu za 'modre' odigrao 1998. godine u Ligi prvaka protiv Olympiacosa.
- Nakon što mi je Zoki pokazao klubove protiv kojih igramo u pretkolima Lige prvaka, vjerujem da će mi baš tamo opet biti debi. Već danas ću se početi pripremati za Europu. Iako nisam puno gledao Dinamo, tu ima talenta, a ja vjerujem da mogu biti lider. Ne 'dernjavom' na mlade već znanjem i iskustvom iz Intera i Milana.
Bivši hrvatski reprezentativac je za kraj dodao kako ne zna kad će završiti karijeru, odigrat će slijedeću sezonu, a onda će se dogovoriti s klubom kako dalje.
Trener Kruno Jurčić zadovoljno je prokomentirao najnovije pojačanje u svojoj momčadi.
- Jako sam sretan. On je bivši suigrač i znam koliko će mi pomoći. Dario zna koliko je breme odgovornosti preuezo. Mlađima treba pokazati kako se ponašati u na terenu, u svlačionici i autobusu. Od njega očekujem velike stvari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku