Sport

Komentari 5

Davio košarkašicu, a kažnjen je samo s oduzimanjem putovnice

Davio košarkašicu, a kažnjen je samo s oduzimanjem putovnice

Evo što vam uradi ostavljena žena, rekao je Šime Šiklić Simon, kojeg je srbijanska košarkašica Milica Dabović prijavila policiji za zlostavljanje i fizičko nasilje

Srbijanska košarkašica Milica Dabović prijavila je dečka Šimu Šiklića Simona za zlostavljanje i fizičko nasilje. 
Kazna? Nekoliko sati u policijskoj postaji. Simon se nakon Miličinih optužbi sam prijavio u policiji, a nakon što je pušten cijelu je priču trivijalizirao.

- Evo što vam uradi ostavljena žena... - dobacio je uz široki osmijeh.

Šiklić će se braniti sa slobode, no oduzeta mu je putovnica i zabranjeno mu je prilaziti srbijanskoj košarkašici. Zbog nanošenja lakših tjelesnih ozljeda Šimi prijeti zatvorska kazna u trajanju od šest mjeseci do pet godina.
Milica je potresena cijelim događajem te je u strahu da će je bivši dečko opet napasti.

- Simon je nasrnuo na mene i pretukao me. Prijavila sam ga policiji i želim samo istaknuti da nitko ne mora trpjeti nasilje - rekla je Milica, koja je na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku za sve žene.

- Dragi moji, želim da se ovim putem zahvalim svima vama, koji mi stalno pišete i svesrdno me podržavate u ovim, za mene, teškim trenucima. Vaša podrška mi život znači. Vaša topla riječ je zlata vrijedna. Tješi i ohrabruje. Veliko hvala znanim i neznanim, a posebno ženama - žrtvama nasilja, s kojima dijelim sudbinu, ne samo u humanitarnoj kampanji, nego sada i u stvarnom životu. Drage moje, vaše riječi samo potvrđuju da smo zajedno jače i da nas slične nevolje čeliče, da iz svega izađemo hrabrije i snažnije. Vjerujem da znate da sam veliki emotivac i da sve intenzivno doživljavam, i lijepo i ružno što mi se dogodi, a beskrajno hvala svima vama, koji vjerujete, i koji mi poručujete da će moj sportski i borbeni duh da mi pomogne da se othrvam ovoj ružnoj situaciji. Poznato je da sam uvijek iskrena i da sve što radim, činim iz srca, zato i sada nisam šutjela, ni skrivala ništa od medija, s kojima imam dugogodišnju odličnu suradnju. Iz istih razloga mi ne pada na pamet da, ne daj Bože, ignoriram vašu podršku, gomilu poruka, koje mi stižu sa svih strana. Kod mene nema foliranja, nikakvih misterija, zato vam najizravnije i najiskrenije šaljem moju ogromnu zahvalnost. S vjerom i utjehom da će moj primjer nekom značiti i da će zbog toga prijaviti odmah nasilje, ovo iskustvo će i meni pomoći da se ubuduće u mojim novim borbama nosim sa životom još zrelije i čvršće. Još jednom, veliko hvala, voli vas vaša Milica Dabović.

Najčitaniji članci