Obavijesti

Sport

Komentari 3

Davor Šuker: Ako Badelj bude imao svoj dan, sve je moguće

Dinamo je jaka momčad, solidna u zadnjem redu, koja si ne komplicira život puno, Badelj je njihov mozak momčadi, rekao je Davor Šuker za službenu stranicu Reala

VIDEO

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker, jedan od velikih napadača u povijesti Real Madrida, izjavio je da Dinamovu šansu vidi jedino u slučaju dobre partije kapetana zagrebačke momčadi Milana Badelja.

- Real Madrid vidim kao pobjednika svakog natjecanja u kojem nastupi. On je izraziti favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone. Predsjednik Florentino Perez i trener Jose Mourinho grade pobjedničku momčad, ali treba im dati vremena – rekao je Šuker za službenu stranicu Real Madrida.

- Dinamo je jaka momčad, solidna u zadnjem redu, koja si ne komplicira život previše. Badelj je njihov mozak momčadi i svaka lopta prolazi kroz njegove noge. Ako on bude imao svoj dan, onda su "modri" opasan protivnik za svakoga – smatra najbolji strijelac Svjetskog prvenstva 1998. godine.

- Dinamo želi dokazati svoju kvalitetu u Europi 12 godina nakon što je posljednji put nastupio u Ligi prvaka. Uvjeren sam da će se borbeno braniti i da će pokušati zabiti kroz kontranapade. Ako se ne prepadnu na početku, Dinamo bi mogao prouzročiti mnogo problema madridskom sastavu – veli Šuker.

- Dinamo možda ima veće šanse u susretima protiv Lyona i Ajaxa, ali ništa nije nemoguće u nogometu – zaključio je Šuker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...