Obavijesti

Sport

Komentari 43

Davor Šuker podržao Platinija, Hrvatska 22. ožujka s Izraelom

Davor Šuker podržao Platinija, Hrvatska 22. ožujka s Izraelom
1

Zašto bi nam odnos s Hajdukom bio uteg? Ne činim razliku između njih, Osijeka, Dinama, Rijeke ili Dubrovnika. Hajduk je dika i ponos Hrvatske, kaže Davor Šuker

VIDEO

Hrvatski nogometni savez u sljedećoj bi godini trebao uprihodovati 197, a potrošiti 168 milijuna kuna, što je zarada od 19 milijuna kuna, najvećim dijelom od plasmana na Euro u Francuskoj.

HNS će od zarade potrošiti 12 milijuna kuna na izgradnju kampa na Sveticama, objavljeno je na redovnoj skupštini saveza u hotelu Westin.

- Nadamo se skoroj prvoj lopati, inače će u pitanje doći sredstva dobivena od Uefe, i ne samo Svetice. Trebaju nam stotine malih kampova s rasvjetom i umjetnom travom dijeljem cijele Hrvatske - rekao je predsjednik Davor Šuker.

Šuker je nakon skupštine pred novinarima otkrio kako će, bez obzira na osmogodišnju suspenziju predsjednika Uefe Michela Platinija koju mu je izrekao Etički odbor Fife, i dalje čvrsto podržati Francuza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dali smo mu maksimalnu potporu, svi znamo što radi Etička komisija. Ne želim omalovažavati nikoga, ali vjerujem da će zadnja instanca (CAS) suditi pravedno i omogućiti mu da očisti svoje lice. Ja sam osobno čvrsto uz Platinija i želim mu da što prije dokaže da nije kriv - rekao je Šuker koji je i za dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića da je "svatko kome se ne dokaže krivica i dalje nevin".

Osvrnuo se Šuker i na odnos krovnog tijela hrvatskog nogometa s Hajdukom koji posljednjih godina nije najbolji.

- Zašto bi nam odnos s Hajdukom bio uteg? Ne činim razliku između Osijeka, Dinama, Rijeke, Hajduka ili Dubrovnika. Hajduk je dika i ponos Hrvatske, ima najbolje navijače na svijetu i jedino, u ovom trenutku, još nema "najvrhunskije" rezultate.

Sljedeća utakmica "vatrenih" u sklopu priprema za Europsko prvenstvo bit će protiv Izraela 22. ožujka u Osijeku.

Skupštinari su jednoglasno prihvatili bivše predsjednike HNS-a Zlatka Vedriša i Branka Mikšu za počasne predsjednike saveza, a dugogodišnji voditelj mlađih selekcija hrvatske reprezentacije Martin Novoselac odlazi u mirovinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka