Obavijesti

Sport

Komentari 40

De Ligt odabrao klub: Samo će Ronaldo biti plaćeniji od njega

De Ligt odabrao klub: Samo će Ronaldo biti plaćeniji od njega
3

De Telegraaf piše da je Juventus već platio Ajaxu 70 milijuna eura, a da će sam igrač godišnje zarađivati 20 milijuna! To znači da će u klubu plaćeniji jedino biti Cristiano Ronaldo

VIDEO

Nizozemski stoper Matthijs de Ligt (19), zvijezda mlade momčadi Ajaxa i njezin kapetan, jedan je od najtraženijih igrača ovog ljetnog prijelaznog roka. Talentirani Nizozemac napušta klub s kojim je dogurao do polufinala Lige prvaka, a tamošnji mediji javljaju da je De Ligt odabrao Juventus.

Svi najjači svjetski klubovi mjesecima su se borili za njegov potpis. Prvenstveno Barcelona, zatim Manchester United, PSG, Real Madrid, Manchester City, Bayern... Svi su htjeli nizozemsko čudo od djeteta, no čini se da je on odabrao igrati s Cristianom Ronaldom u redovima talijanskog prvaka.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Juventus v Atletico Madrid

De Telegraaf piše da je Juventus već platio Ajaxu 70 milijuna eura, a da će sam igrač godišnje zarađivati 20 milijuna! Potvrdio je to i Gianluca di Marzio. To znači da će u klubu plaćeniji jedino biti Cristiano Ronaldo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To ujedno znači i da će De Ligt biti drugi najplaćeniji igrač Serie A. Slijed je to događaja nakon što je Andrea Barzagli nakon bogate karijere odlučio otići u mirovinu pa je mjesto udarnog stopera u Juveu ostalo prazno. De Ligt će se tako za mjesto u prvih 11 boriti s Leonardom Bonuccijem i Giorgiom Chiellinijem.

Ajax v Tottenham Hotspur - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Johan Cruijff ArenA

Nizozemac trenutno uživa na odmoru u Miamiju tako da će se morati pričekati na njegov povratak i konačnu, javnu odluku. Jer on je vjerojatno odluku već donio odavno nakon što je rekao 'ne' Barceloni.

Stasiti stoper ove sezone doživio je nevjerojatan uspjeh i s Ajaxom osvojio naslov prvaka Eredivisie. Održao je pobjednički govor, koji je ujedno bio i oproštajni.

Njegov suigrač iz Ajaxa Frenkie de Jong već je otišao u Barcelonu, a iako se mislilo da će i on njegovim stopama, čini se da je De Ligt novi dio slagalice u Juventusovom, toliko željenom, pohodu na osvajanje naslova Lige prvaka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener