Obavijesti

Sport

Komentari 5

De Ligt se sakrio u De Jongov stan pa ga dočekao pjesmom...

De Ligt se sakrio u De Jongov stan pa ga dočekao pjesmom...
1

Frenkiju de Jongu su, nakon potpisa ogromnog ugovora s Barcelonom, u amsterdamskom stanu prijatelji napravili iznenađenje koje mladi veznjak nije očekivao, a glavni akter bio je Matthijs de Ligt....

VIDEO

Nakon što se iz Barcelone vratio u Amsterdam kao najskuplji transfer u povijesti nizozemskog nogometa, Frenkija de Jonga je u stanu dočekao njegov najbolji prijatelj Matthijs de Ligt i na mobitelu mu pustio himnu Barcelone. Nakon te objave mnogi su komentirali kako postoji mogućnost da bivši suigrači opet budu u istom klubu. 

De Jong je nakon četiri godine iz Ajaxa prešao u Barcelonu za 75 milijuna eura, a Nizozemci su ga na poseban način najavili Barceloni. U katalonskim dnevnicima zakupili su stranicu s natpisom: "Barcelono, uživaj u njemu kao što smo i mi", a isto je učinio i na gradskim autobusima. 

Skandal na predstavljanju

Podsjetimo, De Jong je nedavno predstavljen u Barceloni, a došlo je do neugodne situacije. Došao je na predstavljanje s roditeljima i zaručnicom Mikky Kiemey.

Zaljubljeni par pozirao je pred fotografima na predstavljanju kada je odjednom sasvim neočekivano u kadar ušao predsjednik Barce Josep Maria Bartomeu.

On je Mikky uzeo torbicu pa zatim dopustio da se fotografiranje nastavi, a iako su svi bili začuđeni zbog čega Barcelona ne dopušta torbice na fotografiji, ubrzo je stigao odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this 😂👜 @frenkiedejong @mikkykiemeney @fcbarcelona

A post shared by 433 (@433) on

Barcin službeni sponzor je Nike i američka kompanija ne dopušta reklamiranje drugih proizvoda. Torbica gospođice Kiemeney je bila marke Dior pa ju je Bartomeu brže bolje sklonio da ne bi došlo do kršenja ugovora.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener