Sport

Komentari 10

Kranjčar: Nisam imao nikakve probleme s igračima, naprotiv

Kranjčar: Nisam imao nikakve probleme s igračima, naprotiv

Do smjene Cice Kranjčara s mjesta izbornika Crne Gore, kako piše Večernji list, doveli su problemi unutar svlačionice i nezadovoljstvo igrača, a ne njegovi rezultati

Cico Kranjčar iako on tvrdi suprotno,  navodno nije imao vrlo dobar odnos s igračima crnogorske reprezentacije. Igrači su bili nezadovoljni hrvatskim stručnjakom, a svoje negodovanje iskazao je u susretu protiv reprezentacije Albanije, vrijedno plasmana na Europsko prvenstvo i igrač Dinama, Fatos Beqiraj, koji je na poziv Kranjčara odbio ući u igru.

Igrač 'modrih' kod izbornika Kranjčara nije uvijek bio u prvom planu, no Kranjčar tvrdi da iako Beqiraj nije zaigrao protiv Walesa to ne znači da ga je prekrižio. Cico ga je htio uvesti u igru u drugom poluvremenu susreta protiv Albanije što je igrač odbio učiniti.

Beqiraj nije htio reći ništa o navodnom sukobu sa sada bivšim izbornikom reprezentacije, no predsjednik saveza Dejan Savičević tvrdi kako, ako je imao problema sa Kranjčarom igrač Dinama nije bio jedini. Prema riječima Savičevića brojni su se igrači žalili na izbornika. Odnos s igračima bio je očito dovoljan razlog čelnim ljudima crnogorskog saveza za Kranjčarovu smjenu.

- Nikakvih problema nisam imao s igračima, naprotiv, stvorio sam sjajno ozračje u reprezentaciji - tvrdi Kranjčar koji je do smjene smatrao i da ima vrlo dobar odnos i s čelnim ljudima saveza.

Kranjčar od saveza Crne Gore, ako se reprezentacija plasira na Europsko prvenstvo, očekuje obećane premije, pošto smatra da se zahvaljujući njemu nalaze na drugom mjestu u skupini. Kranjčar za sada nema u vidu trenerske poslove, posvetiti će se tek komentiranju utakmica Lige prvaka na HTV-u, a prva ga očekuje već u srijedu kada Dinamo igra protiv Real Madrida.

 Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Najčitaniji članci