Sport

Komentari 24

Debitirao je za Inter i napravio glupost koja će možda koštati Scudetta: Suigrači ga smirivali

Debitirao je za Inter i napravio glupost koja će možda koštati Scudetta: Suigrači ga smirivali

Ovo je bila nesreća i događa se. Naravno da bismo radije da se takvo što dogodilo kod 4-1, a ne 1-1, branio je svog golmana Interov trener Inzaghi nakon poraza u Bologni

Ionut Radu (24) debitirao je za Inter u talijanskom prvenstvu. Samir Handanovič nije mogao, pa je Rumunj uskočio među vratnice u Bologni, a gdje je Inter teško kiksao izgubivši 1-2 te korak u utrci za prvaka u kojoj sada za Milanom četiri kola prije kraja zaostaje dva boda.

Serie A - Bologna v Inter Milan

Inter je poveo majstorijom Ivana Perišića u trećoj minuti, no utakmica nije otišla u pravcu gostiju. Domaćini su izjednačili nakon pola sata, a onda u 82. minuti dogodio se trenutak koji će obilježiti karijeru Ionuta Radua. Perišić mu je bacio loptu iz auta, a on neobjašnjivo je promašio, zapravo pogurao prema svom golu gdje je na crti Sasnone samo pobrao vrhnje.

- Radu je bio jako dobar u siječnju protiv Empolija u Kupu kada je igrao, imamo povjerenje u njega. Ovo je bila nesreća i događa se. Naravno da bismo radije da se takvo što dogodilo kod 4-1, a ne 1-1 - branio je svog igrača trener Inzaghi.

- Želim dati do znanja da je Radu izvrstan golman i čeka ga sjajna budućnost.

Radu se teško mirio s ovom pogreškom, ostao je plakati na travnjaku, a suigrači su ga tješili. Inače, radi se o golmanu kojem je sestra umrla dok je imala 14, a on devet godina, zbog bolesti imunološkog sustava. Na svakoj utakmici nosi majicu s njenim likom ispod dresa.

- Više ne držimo sve u svojim rukama, ali nadat ćemo se da će Milan negdje kiksati. Ovo je veliki udarac za nas - dodao je Inzaghi.

POGLEDAJTE I ZVIJEZDE VRIŠTE S DARKOM STOŠIĆEM: 

Najčitaniji članci