Obavijesti

Sport

Komentari 31

Defoe zaplakao zbog Bradleyja: 'Pitanje je dana kada će otići...'

Defoe zaplakao zbog Bradleyja: 'Pitanje je dana kada će otići...'
1

SLOM Ljudina Jermain Defoe nije mogao suzdržati emocije nakon što je upitan o svom velikom prijatelju, dječaku Bradleyju Loweryju. On je teško bolestan, pa je i sam Jermain svjestan što uskoro slijedi...

VIDEO

Slavni engleski nogometaš Jermain Defoe (34) postao je veliki prijatelj teško bolesnog dječaka Bradleyja Loweryja (6) za kojeg su liječnici još u prosincu 2016. godine rekli kako ima još nekoliko mjeseci života.

Međutim, mali-veliki borac odolijeva bolešću svim silama, rak je jednom prebolio, on mu se vratio i prema novim vijestima iz Engleske, njegovo stanje je sve lošije.

Teško diše, sve je slabiji poslije kemoterapija...

Otkako je njegova priča obišla svjetske medije, stekao je puno prijatelja. Svi nastoje pomoći koliko mogu, ali jedan čovjek debelo prednjači svojim gestama i uloženim vremenom.

Bivši kapetan Sunderlanda, kluba za kojeg mali Bradley navija, Jermain Defoe, svoje slobodno vrijeme provodi s teško bolesnim dječakom. Često je kod njega, bilo to u kući obitelji Lowery ili u bolnici, malac mu je nebrojeno puta zaspao u naručju.

Kako kaže Bradleyjeva majka, u društvu velikog prijatelja Jermainea, dječak zaboravi na sve probleme i smije se, uživa i djeluje opušteno.

Postali su veliki prijatelji, a engleski su mediji upitali i samog Defoea na njegovom predstavljanju u novom klubu Bournemouthu o malom prijatelju.

Ljudina Jermain se slomio i zaplakao, teško je pronalazio riječi.

VIDEO

- On me promijenio kao osobu. Odem u bolnicu i provodimo vrijeme sami. Teško je održati se čvrstim i ne pokazati svoje emocije. Otišao sam ga vidjeti u bolnicu i on je rekao majci 'možeš li ugasiti svjetla' i pitao mene želim li ići u krevet spavati. Naravno da sam pristao. Legli smo spavati i on je pokrio obojicu i zaspao mi u naručju. Ma, to je nevjerojatan osjećaj - započeo je Jermaine pa nastavio:

- Ne mogu riječima opisati kako se osjećam. Moj odnos s Bradom je specijalan, doista je posebno družiti se s njime. Pričam s njegovom obitelji svaki dan, bio sam tamo prije nekoliko dana i bilo je teško vidjeti ga koliko se pati. Užasno je to...

Njegova obitelj organizirala mu je posebnu zabavu po želji na kojoj su bili svi oni koje obožava, uključujući i Defoea.

Opet su zaspali, Bradley je uživao u svakoj sekundi, a njegova obitelj smatra to 'oproštajnom zabavom' jer borba postaje neizdrživa.

To uništava i Defoea jer zna što slijedi.

- Osjećao sam se pripremljenim za ovo jer sam slično prolazio sa svojim ocem. Ali, teško je vidjeti dijete da se ovako pati i to traje jako dugo i Bradleyju je užasno. Pitanje je dana kada će nas napustiti, ali on će zauvijek ostati u mom srcu do kraja života - ispričao je vidno utučeni Defoe.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener