Obavijesti

Sport

Komentari 44

Delirij 'rossonera' u Rimu: Rebić zakuhao, Tonali riješio derbi!

Delirij 'rossonera' u Rimu: Rebić zakuhao, Tonali riješio derbi!

Milan se teško izborenom pobjedom ponovno vratio na vrh Serie A i ima dva boda prednosti ispred Intera. Napoli je šokantnim porazom kod Empolija u ranijem terminu otpao, milanski klubovi vodit će bitku do kraja

VIDEO

Nogometaši Milana su u sjajnoj utakmici na Olimpicu teškom mukom srušili Lazio 1-2. Derbi 34. kola Serie A pripao je 'rossonerima', koji su opet preskočili Inter. Jedan od zaslužnih za pogodak bio je Ante Rebić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zlatanov kung-fu 00:38

Nije dobro krenulo po pretendenta na naslov. Lazio je poveo već u četvrtoj minuti golom Cire Immobilea nakon odlične asistencije Sergeja Milinkovića-Savića.

VIDEO GOLA OVDJE

Rani šok zatekao je Milan, no ne i obeshrabrio. Momčad Stefana Piolija preuzela je konce igre i stvorila niz prilika u prvom poluvremenu, no većina toga je djelovala jalovo. Giroud je glavom pucao pored gola, a valja izvojiti situaciju iz 39. minute kada je sudac Marco Guida pregledavao VAR pa prosudio da ruka Luisa Alberta u kaznenom prostoru nije za najstrožu kaznu.

Na poluvrijeme se otišlo s vodstvom 'lazijala', no onda je uslijedio potpuni preokret.

Već na samom startu drugog poluvremena Olivier Giroud ugurao je loptu u mrežu. Hitronogi Rafael Leao probio se po krilu, dao povratnu u sredinu, a stasiti napadač u padu nekako poslao loptu iza Strakoshe.

VIDEO GOLA OVDJE

Milan je nastavio s inicijativom imao je više od igre i svi igrači 'rossonera' uhvatili su se za glavu kada je Junior Messias promašio čistu priliku u 63. minuti.

Sjajnu šansu imao je i Theo Hernandez, čije zaleđe i ne bi bilo da je bolje pronašao Girouda, a on uspio zabiti. Lijevi bek Milana iz slične pozicije kao kod prvog gola Milana tražio je svojeg napadač u sredini pa poslao mrvicu prejaku loptu. Giroud je u trku upao u protivnički gol i zapleo se u mrežu pa iz bijesa rukama udario po tlu.

Radost mu je donio Sandro Tonali. Točnije, sve je zakuhao Ante Rebić koji je u igru ušao u 68. minuti pa duboko u sudačkoj nadoknadi iskreirao pobjednički gol.

Rebić je u 92. minuti poslao loptu preko obrane Lazija, koja je nespretno reagirala i lopta je stigla do Ibrahimovića koji je poslužio Tonalija. Mladi talijanski reprezentativac pogodio je iz blizine i održao Milanov san o tituli na životu.

VIDEO GOLA OVDJE

Bio je to tek njegov četvrti pogodak u dresu Milana, treći ove sezone.

Milan se tako vratio na vodeću poziciju Serie A i ima dva boda više od Intera četiri kola prije kraja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu