Sport

Komentari 25

Denisa će pokopati u utorak u rodnom Đakovu: Još se traga za čovjekom koji ga je prvi udario

Denisa će pokopati u utorak u rodnom Đakovu: Još se traga za čovjekom koji ga je prvi udario

Mislim da nije bila nikakva namjera zataškati sve, uopće. Samo splet okolnosti. Mislim da je bila loša medicinska procjena i stojim pri tome - rekao je glavni tužitelj u Skoplju Gavril Bubevski

Dvoje je ljudi privedeno, a za trećim se još traga u slučaju smrti hrvatskog rukometaša Denisa Tota (27) koji je tragično izgubio život nakon fizičkog napada ispred noćnog kluba u Skoplju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moje posljednje informacije da se još uvijek traga za čovjekom koji je započeo to. On je prvi zadao udarac rukometašu, koji se nije ni branio, a poslije je drugo dvoje udaralo ga u glavu s nogama - kazao je za RTL glavni tužitelj u Skoplju Gavril Bubevski.

Slučaj se i dalje raspetljava, Ministarstvo zdravstva Sjeverne Makedonija na čelu sa Bekimom Salijem pokrenulo je izvanredni inspekcijski nadzor u postupku prijema i liječenja. Policija je, pak, dobila snimke nadzornih kamera na kojima se vidi da je nesretni rukometaš napadnut, a ne da je preminuo od posljedica srčanog udara, kako su tvrdili iz bolnice. Nagađa se da su vlasnik noćnog kluba i ravnatelj bolnice poznanici.

- Mislim da nije bila nikakva namjera zataškati sve, uopće. Samo splet okolnosti. Mislim da je bila loša medicinska procjena i stojim pri tome - rekao je Bubevski.

Policija je sve predmete koje je kod sebe imao Denis poslala na vještačenje, a vrlo brzo pronašla i ispitala uz nazočnost branitelja i dvoje osumnjičenih te pokupila predmete od pokojnika koji će biti predani MUP-u na vještačenje. Obdukcijom je utvrđeno da u tijelu Denisa Tota nije utvrđena prisutnost alkohola ni ikakvih psihoaktivnih tvari. Makedonski MUP u subotu je priopćio da su A. Lj. (28) K. L. (19) i A. K. (22), svi troje iz Skoplja, napali i udarali Tota u glavu, pri čemu je on pao, glavom udario u asfalt i izgubio svijest.

Na koncu i život. Denisa će pokopati u utorak na gradskom groblju u njegovom rodnom Đakovu u 15 sati.

Najčitaniji članci