Obavijesti

Sport

Komentari 26

Derbi Osijeka i Hajduka rizičan: Evo koje ulice će biti zatvorene

Derbi Osijeka i Hajduka rizičan: Evo koje ulice će biti zatvorene

S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja te očekivani dolazak većeg broja gostujućih navijača, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama, poručuju iz policije

VIDEO

Na stadionu Opus Arena u Osijeku odigrat će se nogometna utakmica 21. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između NK Osijek i HNK Hajduk.

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide

Pokretanje videa...

Koregorafija Torcide "O Isuse na nebesu..." 01:01

Utakmica je proglašena utakmicom visokog rizika te će policija, uz koordinativnu ulogu Stožera za osiguranje utakmica visokog rizika Ravnateljstva policije, poduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

- S obzirom na očekivani veliki interes gledatelja te očekivani dolazak većeg broja gostujućih navijača, pozivamo sve posjetitelje da se detaljno upoznaju s uputama i preporukama koje navodimo u nastavku priopćenja - objavili su iz MUP-a.

Obavijest za gledatelje

Ulazi u stadion bit će otvoreni od 15.30 sati. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.

Obavijest za gostujuće navijače

Za gostujuće navijače predviđen je prihvat na izlazu s autoceste A5 (Osijek) zbog čega bi bilo poželjno da dođu najkasnije do 15 sati kako bi u organiziranoj koloni bili dopraćeni do parkirališnog prostora Streljane Pampas u Ulici Šandora Petefija.

Gostujućim navijačima se preporučuje da za okrjepu i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, s obzirom da će policijski službenici osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do prostora Streljane Pampas.

Organizator utakmice u prostoru tribina omogućio je prodaju hrane i pića te sanitarne čvorove zbog čega se gledatelji ponovno podsjećaju da im, ukoliko namjeravaju izaći izvan prostora stadiona tijekom utakmice, neće biti omogućen povratak na tribinu. 

Informacije o prometu na dan utakmice

Na dan utakmice, u užoj zoni stadiona u Ulici Antuna Kanižlića na dionici od kružnog toka do ulaza u parkiralište stadiona, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, kojom će biti zabranjen promet motornih vozila, osim vozila s dozvolom.

- Pozivamo navijače da na utakmicu u neposrednu zonu stadiona dođu pješice ili javnim gradskim prijevozom. Na parkirališnim prostorima u užoj zoni stadiona bit će zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta, osim za vozila s akreditacijom - poručuju iz policije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'
POGLEDAJTE SLAVLJE

VIDEO Nogometaš Lokomotive slavio titulu Dinama i predvodio pjesmu Boysa: 'I u nebo s njim!'

ZAGREB - Robert Mudražija, igrač Lokomotive koji je golovima srušio Hajduk i Rijeku i time pomogao Dinamu da osvoji naslov, gledao je utakmicu s Osijekom na Maksimiru. U blizini stadiona primijetili su ga Bad Blue Boysi i bacali u zrak, a s njima je i zapjevao dio Dinamove himne "I u nebo s njim i u pakao, Bad Blue Boysi - Dinamo!".
Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal