Obavijesti

Sport

Komentari 25

Derbi u Splitu: Dinamo i Hajduk odigrali su 1-1

Derbi u Splitu: Dinamo i Hajduk odigrali su 1-1
13

Oba su kluba izborila nastup u EL-u, krajnje je vrijeme da pogledamo jedan "europski" derbi. Trenutni rezultat utakmice je Hajduk Dinamo 1-1

VIDEO

Hajduk: Subašić - Strinić, J. Buljat, Maloča, Oremuš - Andrić, Brkljača, An. Sharbini, Ibričić, Tomasov - Vukušić
Dinamo: Lončarić - Vrsaljko, Bišćan, Tonel, Cufre, Etto, Ademi, Badelj, Sammir - Dodo, Rukavina




LIVE
Počela je utakmica u Splitu! Na Poljudu se okupilo oko 35.000 navijača. Dinamo se nije preplašio, bolje je ušao u utakmicu. Hajduk je uspostavio ravnotežu, no u prvih 10 minuta nema ozbiljnijih akcija ni s jedne ni s druge strane. Badelj je zapucao na gol u 12. minuti, no Subašić uz malu nesigurnost brani.
Ponovno Badelj, pucao je glavom, ali opet Subašić. Hajduk u 20 minuta nije stvorio niti polušansu. Tonel je pokušao nakon kornera, ali nema gola. Hajduk prvi put prijeti u 24. minuti. Ali slab udarac Ibričića. Potom gužva pred golom Lončarića, no spetljali su se hajdukovci. Dinamo je bolji, Hajduk pokušava na kontre. U 30. minuti, prvi zvižduci s tribina. Dodo je pokušao lijevom, ali kraj gola. Hajduk je pritisnuo, ali Dinamo se uspješno obranio. Još je pet minuta.
GOL! Sjajna akcija Dinama! Badelj je lijepo okrenuo čuvara, dao Sammiru, a Brazilac majstorski zabija sa osam metara. Dinamo vodi od 41. minute. Brkljača uzvraća, ali promašio je. Gotovo je prvo poluvrijeme.
Počeo je drugi dio. Hajduk je krenuo ozbiljnije, Vukušić je odmah zaprijetio. Splićani su ponovno pucali, ali Ibro u blok. Badelj je nakon kornera izbacio Maločinu loptu s crte! Hajduk je bio blizu gola. Dinamo mora mjenjati. Ozlijedio se golman Filip Lončarić, umjesto njega ušao je Ivan Kelava.
GOL! Sharbini je zabio u 59. nakon solo akcije Ibričića. Ibro je pucao, ali lopta se odbila do Sharbinija koji ju je pospremio u gol. Počela je bakljada i očekivani prekid utakmice vjerojatno će uslijediti. Svake godine ista stvar.
Nastavlja se igra. Dodo je išao iskosa na Subašića, ali kakav udarac, jako slabo... Etto je pokušao glavom, ali kraj gola. Probudio se Dinamo. Uzvratio je Tomasov, ali katastrofalan udarac. Dobro drugo poluvrijeme. Dinamo mjenja. Ulazi novi napadač Bečiraj umjesto Dodoa. Sharbini je pokušao lobom, ali kraj gola. Dinamo je imao sjajnu šansu, no spetljali su se Sammir i Bećiraj. Do kraja su još osam minuta. Dinamo je postao opasniji, sve više nalikuju na Dinamo iz prvog dijela. No igra se 90. minuta. Još četiri minute sudačke nadoknade. Sammir je nabacio iz slobodnjaka, ali Vrsaljko glavom puca preko gola. Sharbini uzvraća na drugoj strani, ali nema gola. Slab je to udarac bio. Opet bakljada. Gotovo je! 1-1.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku