Obavijesti

Sport

Komentari 108

Inter propustio priliku izbiti na vrh, Brozović pogodio gredu

Inter propustio priliku izbiti na vrh, Brozović pogodio gredu
12

Najveći talijanski derbi završio je 0-0. Perišić i Brozović odigrali su cijelu utakmicu za domaćine, dok je Mandžukić ušao s klupe za pričuve u 71. umjesto Morate...

VIDEO

Inter i Juventus kompletirali su osmo kolo Serie A remijem bez golova na stadionu Giuseppe Meazza u Milanu. Derby d'Italia , 165. po redu, započeo je s Ivanom Perišićem i Marcelom Brozovićem od prve minute u redovima Intera, dok je Mario Mandžukić započeo na klupi. Budući da je Fiorentina izgubila kod Napolija, Inter je pobjedom mogao izbiti na prvo mjesto, dok se 'stara dama' još uvijek bori s pronalaskom forme.

U prvih 16 minuta 4 žuta

Prvu pravu priliku imali su gosti. Cuadrado se u petoj minuti s desne strane sjurio u šesnaesterac i pucao s nekih deset metara, ali obranio je to Handanovič. Žustro je na terenu bilo od samog početka, a sudac je već u prvih 16 minuta pokazao ukupno četiri žuta kartona.

Greda Brozovića

Brozović je u 30. minuti odlično pucao s lijeve strane, s ruba šesnaesterca, ali je Gigi Buffon sjajnom reakcijom uspio skrenuti loptu u gredu.

Inter je bio bolji u prvom poluvremenu, no ponovno su gosti ti koji su imali prvu priliku nakon izlaska iz svlačionica. Zaza se odlično izborio za loptu, poslao je Morati koji je na desnom boku proigrao Cuadrada. Kolumbijac je pucao jako dobro, ali je Handanovič uz dosta sreće uspio obraniti udarac.

VIDEO

Povratak Mandže

U 69. minuti Morata s desne strane da je odlično u sredinu za Khediru koji odmah puca, ali pogađa samo stativu. Morata dvije minute kasnije izlazi s terena, a u igru ulazi Mario Mandžukić . Bila su u tom trenutku tri naša reprezentativca na terenu, a u 77. Brozović je napravio prekršaj s leđa nad Pogbom i za to dobio žuti karton.

U najvećem talijanskom derbiju vidjeli smo ukupno osam žutih kartona (5 za Juve i 3 za Inter), a Inter tako na domaćem terenu niti nakon pet godina ne zna za pobjedu nad 'starom damom). Remijem je zapravo najviše profitirala Fiorentina koja je ostala na vrhu ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...