Obavijesti

Sport

Komentari 41

Desetke: Neymar, Rodriguez, Messi i Benzema najviše zabili

Desetke: Neymar, Rodriguez, Messi i Benzema najviše zabili
4

Igrači s brojem deset dominiraju u Brazilu. Nikakvo čudo kad se zna da taj broj uglavnom nose najveće zvijezde svojih momčadi, Messi, Neymar, Rodriguez...

VIDEO

James Rodriguez pet, Lionel Messi, Neymar četiri, Karim Benzema tri. Četiri desetke među pet najboljih strijelaca Svjetskog prvenstva u Brazilu. Između njih se ugurao njemački broj 13 - Thomas Müller.

Igrači s brojem deset dominiraju u Brazilu. Nikakvo čudo kad se zna da taj broj uglavnom nose najveće zvijezde svojih momčadi.

- Karima su prije mnogi kritizirali zbog partija u reprezentaciji. Govorili su da nije bio na istoj razini u Francuskoj i Realu, ali on je u zadnjih sedam mjeseci svojim partijama svim kritičarima zatvorio usta. Impresionirao je cijeli svijet u Brazilu - nahvalio je Didier Deschamps, izbornik “tricolora”, centarfora Real Madrida. 

Istina, Benzema je oduševio golovima, asistencijama i igrom. Isto tako su oduševili Leo Messi i Neymar. Genijalci iz Barcelone su odlučili svoje reprezentacije odvesti na svjetski vrh. Messi je prije četiri godine podbacio na SP-u u Južnoafričkoj Republici. Od njega su očekivali čuda, a na kraju je argentinska nacija dobila nulu jer Leo nije zabio ni gol. 

U Brazil je došao sa samo jednim golom u povijesti svjetskih prvenstava, a na ovom je SP-u već zabio četiri. Jedan ljepši od drugog - majstorija protiv BiH, majstorija protiv Irana i onda dvije golčine protiv Nigerijaca. Messi je mnoge oduševio, ali ne i djeda.

- Iskreno govorim, izgleda pomalo slabo. Ne trči onako kako je navikao - izjavio je Antonio Cuccitini, Messijev djed s majčine strane i dodao:

- On nije Bog koji može sve učiniti. Podići će svoju igru u sljedećim utakmicama.

Neymar nije zabio na utakmici osmine finala, ali je zato bio precizan kad je pucao odlučujući penal. Luiz Felipe Scolari samo traži veću zaštitu sudaca za svoju prvu zvijezdu. Očito je kako Neymara tuku, dobio je nekoliko teških udaraca i zbog toga je upitan za četvrtfinale. Četiri sjajne desetke, četiri priče ovoga prvenstva. 

Očito je nešto posebno nositi taj broj na leđima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo