Obavijesti

Sport

Komentari 5

DFB Pokal: Sjajan nastup i gol Perišića, zabio i Marco Reus

DFB Pokal: Sjajan nastup i gol Perišića, zabio i Marco Reus
5

Borussia Dortmund uvjerljivo je krenula u novu sezonu. U susretu protiv četvrtoligaša Oberneulanda u obrani naslova DFB Pokala slavili su 3-0. Gol je zabio i Perišić

VIDEO

Borussia Dortmund nastavlja tamo gdje je stala. U 1. kolu DFB Pokala bez previše muke svladali su četvrtoligašku momčad Oberneulanda. Aktualni branitelji naslova dobili su 3-0, a jedan od pogodaka zabio je i Ivan Perišić.

Perišić je gol postigao u 67. minuti susreta, nakon dodavanja Blaszczykowskog  čime je samo potvrdio visoku pobjedu svoje momčadi.

Prvi gol postigao je Marco Reus u 10. minuti susreta. Ovosezonsko pojačanje koje je pristiglo iz imenjaka iz Mönchengladbacha načelo je mrežu protivnika, a prije odmora još ju je jednom zatresao  Blaszczykowski.

Najveće iznenađenje u subotu odigranim utakmicama 1. kola DFB-Pokala napravio je četvrtoligaš Berliner AK koji je sa čak 4-0 na domaćem travnjaku isprašio prvoligaša Hoffenheima. Već na poluvremenu imao je Berliner AK vodsto 3-0, a u nastavku je samo dotukao indisponiranu momčad Markusa Babbela za koju je hrvatski veznjak Boris Vukčević odigrao svih 90 minuta.

U ostalim susretima sigurne pobjede protiv niželigaša upisali su prvoligaši Stuttgart i Borussia Mönchengladbach. Stuttgart je slavio 5-0 na gostovanju kod Falkenseea, a Borussia Mönchengladbach 2-0 kod Alemannije Aachen.

DFB Pokal, 1. kolo:

Alemannia Aachen - Borussia Mönchengladbach 0-2

Berlin Ankaraspor - Hoffenheim 4-0

Carl Zeiss Jenna - Bayer 0-4

Falkensee - Stuttgart 0-5

Hallescher - Duisburg 0-1

Victoria Hamburg - Freiburg 1-2

Unterhaching - Köln 1-2

Oberneuland - Borussia Dortmund 0-3

Offenburger - St. Pauli 0-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače