Obavijesti

Sport

Komentari 3

Dijamantna liga: Sandra bacila rezultat sezone, Marija Tolj peta

Dijamantna liga: Sandra bacila rezultat sezone, Marija Tolj peta

Naša je rekorderka dobro otvorila natjecanje hicima od 64.85m i 65.28m, zatim su uslijedila tri neispravna hica da bi u posljednjoj seriji disk bacila do 67.26m i bila vidno zadovoljna tim rezultatom

Sandra Perković zauzela je drugo, a Marija Tolj peto mjesto u natjecanju bacačica diska na mitingu "Dijamantne lige" u Birminghamu.

Perković je do drugog mjesta stigla sa svojim najboljim hicem sezone od 67.26 metara, što je bilo za 59 centimetara slabiji rezultat od pobjednice Amerikanke Valarie Allman, dok je Tolj peto mjesto zaslužila hicem od 59.55 metara.

Naša je rekorderka dobro otvorila natjecanje hicima od 64.85m i 65.28m, zatim su uslijedila tri neispravna hica da bi u posljednjoj seriji disk bacila do 67.26m i bila vidno zadovoljna tim rezultatom. No, Allman je preuzela vodstvo u drugoj seriji sa 67.85m, a taj je rezultat ostao nedostižan za konkurenciju.

Tolj je dobro krenula u natjecanje, prva tri hica bila su joj ispravna, u drugoj i trećoj seriji je prebacila 59 metara,da bi u četvrtoj i petoj seriji imala neispravne hice. Treće mjesto zauzela je još jedna Amerikanka Laulauga Tausaga sa 60.80m.