Obavijesti

Sport

Komentari 656

U Zagreb opet stižu velikani: Dinamo je izborio Ligu prvaka!

U Zagreb opet stižu velikani: Dinamo je izborio Ligu prvaka!
20

'Modri' su i u uzvratu pobijedili Maribor, s minimalnih 1-0, i sa stilom su prošli dalje. Drugu sezonu u nizu Hrvatska će imati predstavnika u najelitnijem natjecanju!

VIDEO

Hrvatski nogomet proživljava doista lijepe dane. Nakon transfera Modrića, Dinamo je izborio grupnu fazu Lige prvaka! Drugu sezonu u nizu Hrvatska će imati predstavnika u najelitnijem klupskom natjecanju! 

'Modri' su nakon maksimirskih 2-1 i u uzvratu pobijedili Maribor, s minimalnih 1-0, i sa stilom su prošli dalje. 

Utakmica je otvorena sjajno, bolje nije moglo, golom. Sammir je u 12. minuti nabacio na drugu stativu iz kornera, Čop je vratio povratnu loptu, a Tonel ju je ugurao u mrežu! Pitanje je je li lopta prešla gol crtu prije Čopova dodavanja, ali čini se da nije. 

U 44. minuti je Dinamo opet zabio, ali su suci svirali nepostojeće zaleđe! Samo 20-ak minuta kasnije Sammir je imao priliku riješiti utakmicu, ali je nonšalancijom upropastio priliku 1 na 1 s golmanom. Maribor je bio nemoćan, a jedinu priliku imali su u 70. minuti. Samo pet prije kraja ostali su s igračem manje jer je izravni crveni karton dobio Arghus nakon grubog prekršaja na raspoloženom Čopu i sve je već tada bilo jasno.

Na Maksimiru će tako opet svirati himna Lige prvaka, a s nestrpljenjem se iščekuje ždrijeb u četvrtak. Velikani opet stižu u Zagreb!

Oproštaj Badelja

Nakon četiri godine Milan Badelj (23) odlazi iz Dinama. Kapetan je ostavio veliki trag, nije bio atraktivan kao neki, ali konstantno je zabijao, asistirao i igrao kod baš svih trenera. Dinamo će, nema sumnje, biti slabiji bez njega. Sretno mu u Hamburgu!

Čačić četvrti Dinamov trener u LP-u

Nakon Zajeca, Ardillesa i Jurčića, Ante Čačić postao je četvrti trener koji je uveo 'modre' u LP. Učinio je to na neviđen način. Ovo je Dinamova 10. uzastopna pobjeda, a on na klupi za poraz ne zna otkad je na nju sjeo. Točno 31 utakmicu!

Četvrti put u skupini Lige prvaka

Dinamo je triput dosad bio u natjecanju po grupama. U sezoni 1998/99. bili su drugi u skupini, sezonu kasnije posljednji, isto kao i prošle kada su nažalost službeno postali najgora momčad u povijesti tog natjecanja. 

Već zaradili 10 milijuna eura

U blagajnu dolazi minimalno 10 milijuna, a očekuje se da će cifra narasti na 15-ak nakon dodatne zarade od ulaznica i marketinga.

Igrači će dobiti 35.000 eura premija, svaki, za nagradu.

Mamićev 'plitak potok'

Pregazit ćemo ih kao plitak potok, rekao je prije par dana Zdravko Mamić i 'nabrijao' Slovence.

Dinamo ih nije pregazio, ali je bio vrlo uvjerljiv, razlika u kvaliteti očigledna.

Nakon prve utakmice ne griješe

Zagrebačkoj momčadi je ovo 19. uzastopni prolaz dalje u nekom europskom natjecanju, ako su pobijedili u prvoj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 656
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta