Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
67 komentara

Dinamo: Betonski blok je pao, mrežom želimo zaštititi ljude

Nakon što smo prije kvalifikacijske utakmice na Maksimiru između Hrvatske i Azerbajdžana primijetili postavljenu mrežu podno zapadne tribine i poslali upit u Dinamo, dobili smo i odgovor iz kluba

Foto: Josip Tolić/24sata
67 komentara

Ispod donjeg dijela zapadne tribine maksimirskog stadiona nedavno je postavljena zaštitna mreža duga oko 100 metara i široka oko osam metara, sastavljena od kombinacije žice i mreže u kakvu se obično pakiraju krumpiri. Iz redarske službe rekli su nam kako se u ovo doba godine, kasnu zimu i rano proljeće, kad popušta led, znalo događati da kamenje pada na aute koji su parkirani ispod prostorija Dinamove uprave. Naravno, velika je opasnost i za ljude koji prolaze ispod te tribine.

DA KAMENJE NE PADA Maksimir se urušava?! Uefa: 'Hitno stavite zaštitnu mrežu!'

Primijetili smo mrežu podno zapadne tribine uoči utakmice protiv Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i odmah poslali upit Dinamu, a sad je stigao i odgovor.

- Nastavno na Vaš upit priopćavamo da je GNK DINAMO samoinicijativno i vlastitim sredstvima financirao postavljanje zaštitne žičane mreže ispod tribine zapad. Povod za taj postupak bio je slučaj otpadanja dijela betonskog bloka podnožja tribine, kojom prigodom je oštećen osobni automobil u vlasništvu djelatnika GNK DINAMO. Ovom investicijom spriječili smo buduće slične događaje, u cilju zaštite života naših djelatnika, navijača i drugih korisnika stadiona Maksimir kao i njihove imovine - objasnili su iz kluba.

Foto: Josip Tolić/24sata Foto: Josip Tolić/24sata

Foto: Josip Tolić/24sata

Naši partneri pišu
Message