Obavijesti

Sport

Komentari 175

'Beli' za pobjedu 'modrih'! Iyayi ušao s klupe i riješio utakmicu

'Beli' za pobjedu 'modrih'! Iyayi  ušao s klupe i riješio utakmicu

Dinamo nije dobro izgledao većinu utakmice, ali na kraju se ipak zbrajaju - bodovi! Imali su igrača više cijelo drugo poluvrijeme, a susret je riješio Iyayi Belive Atiemwen golom par sekundi nakon ulaska s klupe

Bilo je teško i nije bilo atraktivno, ali 'modri' na kraju imaju velika tri boda! Wolfsberger bez ičega odlazi s Maksimira, a pobjedu je donio Iyayi Belive Atiemwen, Nigerijac koji je u pravom trenutku zabljesnuo i zabio nekoliko sekundi nakon što je ušao s klupe! Dinamo je pobjedom (1-0) došao na vrh skupine K i u odličnoj je situaciji za nastavak europske sezone. 

Čovjek koji je slučajno ostao u Dinamu riješio utakmicu. Ali nekad se igralo dobro i - gubilo
Čovjek koji je slučajno ostao u Dinamu riješio utakmicu. Ali nekad se igralo dobro i - gubilo

Prvo poluvrijeme nije bilo dobro i jedina prava prilika bila je ona Marija Gavranovića iz koju je švicarski reprezentativac poslao nebu pod oblake. Ipak, velika je prednost za 'modre' bila neopreznost mladog Tafernera koji je prije odlaska na odmor dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo na treningu

Pokretanje videa...

Dinamo bez pola momčadi uoči WAC-a 09:53

No, nije to previše pomoglo Dinamu u nastavku koji pravu priliku nije imao do 74. minute kad je Ademi odlično pucao glavom, ali je Kopler lijepo obranio. Samo minutu kasnije u igru je ušao Atiemwen, a Nigerijac je već u sljedećoj minuti odlično primirio dodavanje Majera i hladno zabio za velika tri boda.

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige

Inače, Dinamo je u dvoboju protiv Wolfsbergera igrao bez Livakovića, Petkovića, Stojanovića, Theophile-Catherinea i Ivanušeca, dok kod Austrijanaca nije bilo Liendla, njihovog najboljeg igrača, strijelca i kapetana.

Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće
Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće

U drugom susretu 3. kola ove skupine Feyenoord je u Rotterdamu svladao moskovski CSKA sa 3-1 (0-0). Sva tri gola domaći je sastav postigao u razdoblju od samo 10 minuta sredinom drugog poluvremena, a zabijali su Haps (63), Kokcu (71) i Geertruida (72).. Na konačnih 3-1 autogolom je smanjio Senesi (80-ag).

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige

Na polovici natjecanja u skupini Dinamo je vodeći s pet bodova i razlikom pogodaka 1-0, slijede Wolfsberger i Feyenoord sa po četiri boda, dok je CSKA posljednji s dva boda. Za tri tjedna u 4. kolu igrat će Wolfsberger - Dinamo i CSKA - Feyenoord.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. KOLO EUROPSKE LIGE 21:00 , MAKSIMIR, ZAGREB
Dinamo
76' Atiemwen
1 : 0
Wolfsberger
Sortiranje događaja
KRAJ

Dinamo je nakon tri kola jedina neporažena momčad u skupini K! Nije to bilo uvjerljivo, ali na kraju se ipak zbrajaju bodovi.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute sudačke nadoknade.

87'

Što je sada napravio Marin Leovac? Odlično si je stvorio šansu lijevi bek Dinama, namjestio na desnu nogu i onda pucao... Bolje da nije. Otišlo je to pokraj gola, jedva.

82'

Umalo su gosti poslali loptu u vlastitu mrežu, ali spasio ih je Kopler. Krenuli su gosti sad na sve ili ništa, a to bi moglo značiti i višak prostora za brze igrače 'modrih'. 

76' GOL DINAMO

Ma tko bi prije utakmice rekao da će Dinamo u vodstvo dovesti Iyayi Belive Atiemwen!? Peternac je ubacio Nigerijca s klupe, a praktički u prvom dodiru s loptom slomio dosad odličnog Koflera i doveo Dinamo u vodstvo!

Komentari 175